Είδη για το σπίτι από τον Virgil Abloh και την Off-White

Είδη για το σπίτι από τον Virgil Abloh και την Off-White
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η κολεξιόν, που ακούει στο όνομα Off-White's HOME, περιλαμβάνει προϊόντα για την είσοδο, για την κουζίνα, το σαλόνι, το λουτρό και το υπνοδωμάτιο.

Ογδόντα καινούργια προϊόντα για το σπίτι- ομπρέλες, χαλάκια εισόδου, ρόμπες και άλλα- σχεδίασε ο Virgil Abloh στο ύφος του δικού του εμπορικού σήματος μόδας Off-White. Η κολεξιόν, που ακούει στο όνομα Off-White’s HOME, περιλαμβάνει προϊόντα για την είσοδο, για την κουζίνα, το σαλόνι, το λουτρό και το υπνοδωμάτιο.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ύφος είναι αυτό που γνωρίζουμε από το Off-White: ευρεία χρήση λέξεων με κεφαλαία γράμματα και κύκλων, χεριών και βελών. «Για αυτή την ειδική κολεξιόν, πήρα οικεία αντικείμενα του σπιτιού και τα παρήγαγα με τρόπο παρόμοιο με τα προσωπικά μου σήματα κατατεθέν, δίνοντας προτεραιότητα στην τεχνουργία…» είπε, μιλώντας στο Dezeen, ο Abloh.

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κολεξιόν HOME περιλαμβάνει τρία χαλάκια εισόδου με δύο γεωμετρικά σχήματα με το λογότυπο του εμπορικού σήματος και ένα άλλο στολισμένο με τη λέξη «OFF» γραμμένη οριζόντια και καθέτως. Οι ομπρέλες έρχονται σε μαύρο και άσπρο και σε διαφορετικούς βαθμούς διαφάνειας, με το λογότυπο σε μπλε χρώμα και τη λεζάντα «εισάγετε τη λιακάδα εδώ».

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε φωτεινό κόκκινο χρώμα, μια ομπρελοθήκη, διάτρητη με μεγάλες τρύπες. Σε ζωηρό πορτοκαλί χρώμα, οι ετικέτες «HOME» στις κατά τα άλλα μονόχρωμες παντόφλες, πετσέτες και ρόμπες. Τα σκεύη κουζίνας- κούπα, ποτήρι, κανάτα νερού, σετ φαγητού, σετ πρωινού και σταχτοδοχείο- είναι με φινίρισμα σε έντονο μαύρο ή λευκό με νερά μαρμάρου ή είναι καλυμμένα με σκίτσα. Μοχέρ κουβέρτες καναπέ και μαξιλάρια είναι ανάμεσα στα αντικείμενα για το σαλόνι ενώ για το λουτρό ο Abloh φαντάστηκε εκ νέου έναν καθρέφτη χειρός, μια βούρτσα, μια χτένα και μια οδοντόβουρτσα. Άλλα μικρότερα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι είναι μια όλο τρύπες ξύλινη σφήνα για να κρατάμε την πόρτα ανοιχτή και ένα ρολόι, σε μαύρο και άσπρο, με την παλάμη που είναι το λογότυπο του Off-White στο σημείο που δηλώνεται η 12η ώρα.