Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη – Ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της
- 21/09/2026, 08:56
- SHARE
Νεκρή εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής μια 25χρονη γυναίκα στην αρχή του ποδηλατόδρομου στην Ηγουμενίτσα. Λίγα μέτρα μακριά βρέθηκε τραυματισμένος ένας 27χρονος άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με το ΕΡΤnews, φέρεται να ομολόγησε αργότερα ότι τη σκότωσε.
Τη γυναίκα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της περιπατητής περίπου στις 21:40 και ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έφερε τραύμα στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας.
Αρχικά, ο άνδρας υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν επιτεθεί και στους δύο. Κατά την έρευνα, ωστόσο, εντοπίστηκαν αντιφάσεις στους ισχυρισμούς του και, περίπου τρεις ώρες αργότερα, φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο ίδιος σκότωσε την 25χρονη.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με τη γυναίκα, την οποία χαρακτήρισε πρώην σύντροφό του. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, ενώ αναμένονται και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.