Intralot: Επέκταση συμβολαίου στην Ολλανδία

Intralot: Επέκταση συμβολαίου στην Ολλανδία

Έως τον Απρίλιο του 2019, με δυνατότητα επέκτασης για ένα επιπλέον έτος.

Επέκταση συμβολαίου με τις λοταρίες της Ολλανδίας, De Lotto και De Nederlandse Staatsloterij, υπέγραψε η Intralot Nederland BV θυγατρική του ομίλου Intralot, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η επέκταση του συμβολαίου είναι τριετής, έως τον Απρίλιο του 2019, με δυνατότητα επέκτασης για ένα επιπλέον έτος, και ακολουθεί την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου εξαετούς συμβολαίου, το οποίο υπεγράφη το 2008, ύστερα από διπλό διεθνή διαγωνισμό που είχαν προκηρύξει οι δύο λοταρίες.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου η Intralot θα συνεχίσει να παρέχει το πρωτοποριακό κεντρικό σύστημα LOTOSTM O/S, με τις σχετικές υπηρεσίες, καθώς και 5.000 τερματικά, συνδεδεμένα στο κεντρικό σύστημα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Ολλανδικών Λοταριών.

Επιπλέον, η Intralot θα παρέχει δύο κέντρα δεδομένων (Prime και Disaster), καθώς και τηλεφωνικό κέντρο για τους πράκτορες και τους παίκτες, τα οποία θα προστεθούν στα κορυφαία προϊόντα και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που ήδη προσφέρει η Intralot, ώστε να συνεχίσει να υποστηρίζει αποτελεσματικά τις δραστηριότητες του νέου οργανισμού.

Η De Nederlandse Staatsloterij και η De Lotto, οι οποίες ανακοίνωσαν τη συγχώνευσή τους και την ίδρυση ενός νέου οργανισμού τυχερών παιχνιδιών, προσφέρουν μία ευρεία γκάμα τυχερών παιχνιδιών στην Ολλανδία: παραδοσιακά τυχερά παιχνίδια λοταρίας (Staatsloterij και Miljoenenspel), αριθμοπαιχνίδια (Lotto 6/45, Eurojackpot, Lucky Day), αθλητικό στοίχημα με την εμπορική ονομασία Toto (που περιλαμβάνει στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης και Toto-13), καθώς και Στιγμιαία Λαχεία.

Όλα τα παιχνίδια διατίθενται στο δίκτυο των επίγειων σημείων πώλησης και μέσω διαδικτύου.