Intralot: Επέκταση συμβολαίου με τη λοταρία του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ

Intralot: Επέκταση συμβολαίου με τη λοταρία του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ

H νέα τροποποίηση επεκτείνει το ισχύον επταετές συμβόλαιο, για τρία επιπλέον έτη, από το 2015 έως το 2018.

H Intralot συνεχίζει τη δυναμική πορεία της στις διεθνείς αγορές. Σήμερα η θυγατρική της εταιρείας, Intralot USA, ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της με τη λοταρία του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ για την παροχή του κεντρικού συστήματος και των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών. H νέα τροποποίηση επεκτείνει το ισχύον επταετές συμβόλαιο, για τρία επιπλέον έτη, από το 2015 έως το 2018.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επέκταση του συμβολαίου προβλέπει ότι η Intralot θα συνεχίσει να προσφέρει στη Λοταρία του Νέου Μεξικού το κεντρικό σύστημα LOTOS O/S, καθώς και τα τερματικά, τις περιφερειακές συσκευές, και ένα δορυφορικό δίκτυο το οποίο συνδέει τα τερματικά στα σημεία πώλησης σε όλη την πολιτεία με το κεντρικό σύστημα. Επίσης, περιλαμβάνονται επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως υποστήριξη σε θέματα μάρκετινγκ, τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η καλά εδραιωμένη παρουσία της Intralot στις ΗΠΑ επικυρώνει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τις αμερικανικές Λοταρίες. Η επέκταση του συμβολαίου μας είναι το αποτέλεσμα της συνεπούς και συνεχούς προσφοράς καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που επικεντρώνονται στην ικανοποίηση των αναγκών και των στόχων των Λοταριών, καθώς και της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης στην αριστεία που επιδεικνύει η ομάδα της Intralot USA».

Intralot: Επιβραβεύεται για τις διεθνείς της δραστηριότητες