Intralot: Επιβραβεύεται για τις διεθνείς της δραστηριότητες

Intralot: Επιβραβεύεται για τις διεθνείς της δραστηριότητες

Η εταιρεία έλαβε το 1ο βραβείο Διεθνοποίησης χάρη στη παγκόσμια εξάπλωσης της.

Βραβείο για την παγκόσμια εξάπλωση της και τις διεθνείς τις δραστηριότητες έλαβε η Intralot, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών βραβείων «ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2013», που πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, παρουσία αξιωματούχων, εξεχουσών προσωπικοτήτων και μελών της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η Intralot διακρίθηκε μεταξύ των εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών λαμβάνοντας το 1ο βραβείο Διεθνοποίησης. Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Ηλίας Αθανασίου, Strategic Planning Director του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτό το σημαντικό βραβείο που επιβραβεύει τις προσπάθειές μας προς μία πραγματικά εξωστρεφή επιχειρηματική στρατηγική. Κατά τη διάρκεια του 2013, η INTRALOT ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της στις χώρες, όπου έχει ήδη παρουσία, ενώ ταυτόχρονα υπέγραψε νέα συμβόλαια και στις 5 ηπείρους. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών προσφέροντας καινοτομία και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, όπως αυτές που παρουσιάζουμε αυτές τις ημέρες στην Διεθνή Έκθεση ICE στο Λονδίνο».

Τα βραβεία αποτελούν μία πρωτοβουλία του οικονομικού περιοδικού «ΧΡΗΜΑ» Οι εταιρείες που βραβεύονται επιλέγονται από το επενδυτικό κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προβολή και διάκριση των καλύτερων εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας.

Intralot: Αύξηση 7,9% στον κύκλο εργασιών της στο 9μηνο