Intralot- Lotto Hamburg: Δεκαετές συμβόλαιο για νέα πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών

Intralot- Lotto Hamburg: Δεκαετές συμβόλαιο για νέα πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ήδη για πάνω από δέκα χρόνια.

Την υπογραφή νέου συμβολαίου στη Γερμανία ανακοίνωσε η INTRALOT. Συγκεκριμένα, η Intralot Global Operations BV, θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας της INTRALOT SA, κατόπιν ανταγωνιστικής διαγωνιστικής διαδικασίας που διοργανώθηκε από τον γερμανικό κρατικό οργανισμό τυχερών παιχνιδιών του Αμβούργου «LOTTO HAMBURG GmbH», ανέλαβε το δεκαετές συμβόλαιο για την παροχή της νέας πλατφόρμας ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών με δυνατότητα παράλληλης υποστήριξης διαχείρισης πολλαπλών οργανισμών τυχερών παιχνιδιών, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της LOTTO HAMBURG, καθώς επίσης στην γερμανική αγορά κρατικών οργανισμών διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, ώστε να υποστηρίξει τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς στόχους της LOTTO HAMBURG.

Η LOTTO HAMBURG είναι ο κρατικός αδειοδοτημένος οργανισμός διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών του ομόσπονδου κρατιδίου του Αμβούργου και προσφέρει αδειοδοτημένα παιχνίδια όπως LOTTO 6από49, GlücksSpirale, KENO, EuroJackpot καθώς επίσης και τα νόμιμα στοιχηματικά παιχνίδια ODDSET και Toto, για πάνω από 60 χρόνια. Το 2017 η Λοταρία δημιούργησε έσοδα περίπου 150 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την προμήθεια, προσαρμογή και εγκατάσταση της ολιστικής πλατφόρμας λοταριακών παιχνιδιών για όλα τα κανάλια διανομής που βασίζονται στο προϊόν LOTOS 10, την επόμενη γενιά της πλατφόρμας LOTOS, παράλληλα με το λογισμικό για τη λειτουργία των 450 τερματικών, την πλατφόρμα Interactive Gaming (βασισμένη στην πλατφόρμα Player PULSE CRM) καθώς και το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (βασισμένο στην πλατφόρμα CANVAS).

Επίσης η Intralot θα παρέχει στη Λοταρία υπηρεσίες εκπαίδευσης, εγκατάστασης τερματικών καθώς και σχετιζόμενες υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης.

Ο κ. Michael Heinrich, Διευθύνων Σύμβουλος της LOTTO HAMBURG GmbH, δήλωσε: «Κατόπιν ευρείας διαγωνιστικής διαδικασίας αναθέσαμε στην INTRALOT την εφαρμογή του νέου λοταριακού λογισμικού που βασίζεται στο LOTOS 10. Το λογισμικό θα εξυπηρετήσει όλες τις διαδικασίες και τα κανάλια διανομής της λοταρίας μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αποκτούμε ένα σύστημα που θα καλύψει πλήρως τις σημερινές και μελλοντικές μας απαιτήσεις προκειμένου να μπορούμε να προσαρμοζόμαστε γρηγορότερα και με μικρότερο κόστος στις ανάγκες των καταναλωτών και των νομοθετικών αλλαγών λόγω της νέας σπονδυλωτής αρχιτεκτονικής και του προσανατολισμού στις μικρο-υπηρεσίες. Γνωρίζουμε τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα της INTRALOT από το 2006, κατά συνέπεια προσβλέπουμε σε μια ομαλή διαδικασία προσαρμογής και εφαρμογής που θα ακολουθηθεί από δέκα επιπλέον χρόνια λειτουργίας και συνεργασία».

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της INTRALOT κ. Νίκος Νικολακόπουλος δήλωσε: «Συνεργαζόμαστε με τη LOTTO HAMBURG πάνω από δέκα χρόνια και αυτή η νέα ανάθεση έργου θα ενισχύσει περισσότερο τη σχέση μας, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι έχουμε ικανοποιήσει τους στρατηγικούς και επιχειρησιακούς στόχους της LOTTO HAMBURG, καθώς και την καλή προϋπηρεσία και την επιτυχή μας παρουσία στη Γερμανία. Είναι τιμή για εμάς η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η LOTTO HAMBURG και δεσμευόμαστε ότι θα παρέχουμε την καλύτερη λύση αναφορικά με την ασφάλεια, αξιοπιστία, τεχνολογία, τα προϊόντα και την αποτελεσματικότητα του κόστους και τις υπηρεσίες που συνοδεύουν μια σχέση πραγματικής συνεργασίας και που θα παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα στους εταίρους και τους πελάτες της LOTTO HAMBURG GmbH».