Υπ. Εργασίας: Έναρξη του διαλόγου με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους

Υπ. Εργασίας: Έναρξη του διαλόγου με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους
(Ξένη Δημοσίευση) Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως μιλάει κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Στο πλαίσιο της συζήτησης εξετάστηκαν εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
"Οι καλύτερες λύσεις μπορούν να προκύψουν μέσα από τον ενδελεχή διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους και αυτός είναι που ενεργοποιείται σήμερα".

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου που επιδιώκει με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ και ΣΒΕ), ξεκινάει κύκλο διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους τους.

Για σήμερα στις 14:30, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και την Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024, θα συναντηθεί με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχάνων (ΣΕΒ), την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, οι καλύτερες λύσεις μπορούν να προκύψουν μέσα από τον ενδελεχή διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους και αυτός είναι που ενεργοποιείται σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: