iPhone X: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες. Πόσο θα σας κοστίσει

iPhone X: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες. Πόσο θα σας κοστίσει
Photo:

Η εμπορική διάθεση του iPhone X αρχίζει από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου - Τα χαρακτηριστικά του και πού μπορείτε να το βρείτε. 

Ξεκίνησαν από σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου οι προπαραγγελίες για το iPhone X.

Το νέο smartphone της Apple διατίθεται στην έκδοση των 64 GB στα 1.199 ευρώ και στην έκδοση των 256 GB στα 1.399 ευρώ.

Τα περισσότερα καταστήματα δίνουν την δυνατότητα έως και 48 άτοκων δόσεων από 25 ευρώ τον μήνα.

Η εμπορική διάθεση του iPhone X αρχίζει από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Το iPhoneX διαθέτει σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με μια οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και TrueTone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη.

Η προηγμένη αναγνώριση προσώπου ξεκλειδώνει με ασφάλεια το iPhoneX με μία μόνο ματιά, ενώ η κορυφαία ισχύς του A11 Bionic, του πιο ισχυρού και έξυπνου chip που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone, επιτρέπει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας σε παιχνίδια και apps.

Οι επανασχεδιασμένες δύο κάμερες στην πίσω πλευρά, διαθέτουν διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, νέο φίλτρο χρωμάτων,pixel με μεγαλύτερο βάθος και ταχύτατους φακούς για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η Κάμερα TrueDepth, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου (FaceID), προσφέρει την επιλογή “Πορτρέτο”με το νέο “Φωτισμό Πορτρέτου” στην μπροστινή κάμερα για εκπληκτικές selfie.

Παράλληλα, δίνει “ζωή” στα Animoji, καθώς συλλέγει και αναλύει πάνω από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου,παρουσιάζοντας τα emoji με ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι σχεδιασμένο με το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone και με μια λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε δύο υπέροχα φινιρίσματα Silver και Space Gray.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προπαραγγείλουν τo νέο iPhone X από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και να το αγοράζουν από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μέσα από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών Apple της iSquare στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, MediaMarkt, Πλαίσιο, Public, You.gr, Document, iSystem (Δείτε το πλήρες δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων στο www.isquare.gr/shops).