Υποδεχθείτε τα Google Posts

Υποδεχθείτε τα Google Posts
Photo:

Ένας νέος τρόπος διαμοιρασμού περιεχομένου από πολιτικούς υποψήφιους και celebrities.

Η Google παρουσίασε τα Google Posts. Πρόκειται για ένα νέο εργαλείο μέσω του οποίου εταιρείες, celebrities και πολιτικοί μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Το Google Posts λειτουργεί μόνο κατόπιν πρόσκλησης και επιτρέπει σε εταιρείες και αστέρες να αναρτούν κείμενα, εικόνες και βίντεο απευθείας στο Google. Μόλις αναρτώνται, λέει η Google, τα posts θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόσωπο ή εταιρεία. Επιπλέον, αυτές οι αναρτήσεις θα μπορούν να διαμοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως πρώτο επεσήμανε το The Verge, η Google διέθεσε τα Posts για πρώτη φορά στους υποψηφίους των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, επιτρέποντάς τους να αναρτούν κείμενα, βίντεο, πληροφορίες για τις πολιτικές τους θέσεις, και πολλά άλλα. Οι αναρτήσεις εμφανίζονται ως «κάρτες» στο Google Search, δηλαδή ως «κουτιά» στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Φαίνεται ότι η Google θα επιτρέπει και σε τοπικές επιχειρήσεις να προσθέτουν παρεμφερείς αναρτήσεις και πληροφορίες απευθείας στο Google Search.

Η ιδέα πίσω από τα Google Posts είναι να επιτραπεί σε celebrities να αναρτούν απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Προηγουμένως, ένα άτομο ενδιαφέροντος μπορούσε να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google δημιουργώντας περιεχόμενο και ιστοσελίδες που μπορούσαν να ενταχθούν στο ευρετήριο της μηχανής μέσω του αλγόριθμου του γίγαντα αναζήτησης.

Τα Google Posts φαίνεται ότι θα επιτρέπουν σε εταιρείες, celebrities και πολιτικούς να παρακάμπτουν τον αλγόριθμο και να εμφανίζονται απευθείας εντός των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Πηγή: Fortune.com