ISIS: Απειλεί 60 χώρες με αντίποινα, ανάμεσά τους και η Ελλάδα

ISIS: Απειλεί 60 χώρες με αντίποινα, ανάμεσά τους και η Ελλάδα

Με νέο βίντεό τους οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους απειλούν με επιθέσεις 60 χώρες.

Βίντεο στο οποίο μέλη του ISIS απειλούν με αντίποινα 60 χώρες σε όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Mirror. Η γνησιότητά του δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί. Στο βίντεο ακούγεται μία φωνή να λέει πως «Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία» και εμφανίζονται οι σημαίες των κρατών-πιθανών επόμενων στόχων του ISIS.

«Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν», αναφέρει μεταξύ άλλων η φωνή στο βίντεο και προσθέτει:

«Υπάρχει ένας συνασπισμός διαβόλων, με το Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία να παίρνουν μέρος σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η Millah of Kufr (άπιστοι) θα σας ενώσει και θα καταπολεμήσετε την αλήθεια. Εμπρός λοιπόν, ελάτε όλοι. Τα μέλη σας θα αυξήσουν την πίστη μας. Μετράμε τις συμμετοχές, οι οποίες, σύμφωνα με τον προφήτη μας, θα φτάσουν τις 80 και μετά οι φλόγες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου. Εμπρός λοιπόν.

Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας. Επιτεθείτε μας χωρίς αναβολή. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα τού ανήκει».

Διαβάστε επίσης: Wikileaks: Η εμπλοκή των ΗΠΑ στη Συρία-Ποιοι στηρίζουν το ISIS