Ισραήλ: Δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο

Ισραήλ: Δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο
An Israeli policeman cordon off the site of a reported attack at the Beit Einun junction, east of the West Bank city of Hebron on April 21, 2024. (Photo by HAZEM BADER / AFP) Photo: AFP
Ο δράστης «εξουδετερώθηκε» σύμφωνα με την Αστυνομία.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη πόλη Καρμιέλ του βόρειου Ισραήλ, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ πρόσθεσε ότι ο δράστης «εξουδετερώθηκε».

Πρόκειται για «ύποπτη τρομοκρατική επίθεση», επεσήμανε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι συνδέεται με την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση.

Ο δράστης «εξουδετερώθηκε επί τόπου» και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για την ταυτότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Magen David Adom (MDA), η υπηρεσία πρώτων βοηθειών του Ισραήλ, ανακοίνωσε ότι μετέφερε δύο άνδρες 20 ετών στο νοσοκομείο Γαλιλαία στη Ναχαρίγια. Ο ένας εξ αυτών βρίσκεται «σε κρίσιμη κατάσταση και γίνονται προσπάθειες ανάνηψης», ενώ ο άλλος «έχει τις αισθήσεις του» αν και βρίσκεται «σε σοβαρή κατάσταση».

«Είδα δύο τραυματίες, άνδρες περίπου 20 ετών, να κείτονται κοντά σε πάγκους φέροντας διεισδυτικά τραύματα», δήλωσε ο Ραν Μόσκοβιτς, τραυματιοφορέας της MDA.

Βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης και μεταδόθηκαν από την ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν αυτό που μοιάζει να είναι το σημείο όπου εξαπολύθηκε η επίθεση, σε ένα εμπορικό κέντρο. Σε αυτά διακρίνεται η σιλουέτα ενός άνδρα που κείτεται μπρούμυτα στο έδαφος και ενός άλλου ξαπλωμένου στην πλάτη με ίχνη αίματος κοντά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: