Jaguar F-PACE: Πάνω απ’ όλα είναι Jaguar

Jaguar F-PACE: Πάνω απ’ όλα είναι Jaguar

Τώρα, οι επιδόσεις και η αισθητική συνοδεύονται από την άνεση.

Εμπνευσμένη από την F-TYPE, η ολοκαίνουρια Jaguar F-PACE είναι το απόλυτο SUV επιδόσεων, με DNA σπορ αυτοκινήτου. Έχει το δυναμισμό και την επιβλητικότητα που στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Με διπλά ψαλίδια αλουμινίου στις μπροστινές αναρτήσεις και το σύστημα Integral Link στις πίσω, η F-PACE σας δίνει τον απόλυτο χειρισμό στο δρόμο, που χαρακτηρίζει μόνο τα σπορ αυτοκίνητα.

Εξερευνήστε τη γκάμα των κινητήρων, η οποία περιλαμβάνει τον υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζινοκινητήρα των 3.0 λίτρων ισχύος 380PS και το νέο 4-κύλινδρο Turbo πετρελαιοκινητήρα Ingenium των 2.0 λίτρων ισχύος 180PS, ο οποίος επιτυγχάνει κατανάλωση 4,9l/km και έχει χαμηλές εκπομπές CO2 στο επίπεδο των 129g/km.

Προηγμένη τεχνολογία

Η F-PACE εξοπλίζεται με υπερσύγχρονη τεχνολογία, όπως η λειτουργία Head-up Display και Activity Key, καθώς και προηγμένα βοηθήματα οδήγησης για να κάνουν κάθε ταξίδι ευκολότερο και πιο χαλαρό. Περιλαμβάνει το προηγμένο σύστημα πολυμέσων InControl, το οποίο σάς προσφέρει ψυχαγωγία και εξασφαλίζει ότι παραμένετε συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο.

Αυτή είναι η F-PACE και ήρθε για να ανεβάσει τον πήχη.

Αποκτήστε την και κερδίστε:

– Jaguar Care (Service Plan 3 ετών)

– Extended Warranty (Επέκταση 2 ετών)

– Δωρεάν Πανευρωπαϊκή Οδική Βοήθεια Jaguar

Δείτε περισσότερα για τη γκάμα της σειράς Jaguar F-PACE