Καλές γιορτές από τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ!

Καλές γιορτές από τον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ!
Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!

O όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, περήφανος για το “ευ συνεταιρίζεσθαι”, επέλεξε φέτος να μοιράσει στα φαρμακεία και τους εργαζόμενούς του, δώρα με
συμβολικό χαρακτήρα.

Δώρισε από το Συνεταιρισμό Ιωαννίνων, “Zoinos” ένα ΠΟΠ βιολογικό κρασί Ζίτσας, και από τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου
Βόλου, “Δήμητρα” ένα εκλεκτό τσίπουρο, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθειά του να ανακάμψει, μετά την καταστροφή των εγκαταστάσεων παραγωγής του από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στη Μαγνησία.

Η μεγάλη κοινωνική ευθύνη που έχει ο όμιλος όμως δεν σταμάτησε εδώ!

Μέσα από μία ευφάνταστη επικοινωνιακή ενέργεια, συνέλεξε ευχές και προτάσεις από τα παιδιά των φαρμακοποιών και εργαζομένων του για ένα καλύτερο κόσμο! Και όλες οι ευχές ήταν τόσο μοναδικές και αυθεντικές που δεν θα μπορούσε παρά να τις συγκεντρώσει σε ένα όμορφο βιβλίο, το οποίο συνόδεψε τα δώρα του. Για τη συμμετοχή τους όλα τα παιδιά έλαβαν ένα συμβολικό δώρο από τον οργανισμό Make A Wish Ελλάδος, βοηθώντας έτσι παιδιά με σοβαρές ασθένειες να εκπληρώσουν τις δικές τους ευχές.

Επειδή μόνο τα παιδιά ξέρουν αυτό που ψάχνουν, ας τα ακούσουμε και ας βρούμε όλοι το παιδί που κρύβεται μέσα μας, για ένα κόσμο καλύτερο!

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: