Καμμένος: Υπάρχουν λαοί που μπορεί να συνθηκολογούν, αλλά δεν παραδίδονται

Καμμένος: Υπάρχουν λαοί που μπορεί να συνθηκολογούν, αλλά δεν παραδίδονται

Τη στήριξή του στη Συμφωνία εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Έτσι και η κυβέρνηση πέσει, δεν θα υπάρχει ελπίδα ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη – υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε παρέμβασή του απόψε στη Βουλή, για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές της.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο, συνέχισε, ότι η «τάξη» της Νέας Τάξης Πραγμάτων και κύκλοι στην Γερμανία με επικεφαλής τον Β. Σόιμπλε, θέλουν η Ελλάδα να αποτελέσει το παράδειγμα της επικυριαρχίας τους. Ο κ. Καμμένος είπε ότι η συμφωνία αυτή είναι προϊόν εκβιασμού και πραξικοπήματος, ενώ την χαρακτήρισε και “συνθηκολόγηση”.

Από την άλλη ωστόσο, ο κ. Καμμένος τόνισε πως αν δεν επικυρωθεί η συμφωνία, τότε δεν θα υπάρξει ποτέ ελπίδα ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Ευρώπη.

«Βρισκόμαστε υπό εκβιασμό» τόνισε ο κ. Καμμένος και αναγνώρισε ότι πολλοί βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν ενάντια στη συνείδησή τους. Υπογράμμισε ωστόσο, ότι ταυτόχρονα καλούνται να αποδείξουν πως υπάρχουν λαοί που μπορεί να συνθηκολογούν, αλλά δεν παραδίδονται.