Καμμένος – Κοτζιάς: Η κόντρα συνεχίζεται με βαριές εκφράσεις

Καμμένος – Κοτζιάς: Η κόντρα συνεχίζεται με βαριές εκφράσεις

Η έμμεση απάντηση του υπουργού Άμυνας μέσω Twitter στον πρώην ΥΠΕΞ.

Επίθεση στον Νίκο Κοτζιά εξαπέλυσε ο Νίκος Καμμένος από το Twitter του. Ανέβασε δημοσίευμα ιστοσελίδας φίλα προσκείμενης στον ίδιο.

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, «ο Πάνος Καμμένος ό,τι έχει να πει το λέει ευθέως, επώνυμα και με πολιτική αξιοπρέπεια. Όχι με διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής». Υπενθυμίζεται ότι ο τέως υπουργός Εξωτερικών είχε κάνει λόγο στις 21 Οκτωβρίου για «εκβιαστές, διεφθαρμένους, μπιστόλια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου τους αντιστέκεται».

Εξάλλου, ο Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξή του στο Κρήτη ΤV, το βράδυ της Τρίτης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στο επίμαχο υπουργικό συμβούλιο, ο υπουργός Άμυνας κατήγγειλε ότι «ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους και δεν του είχε απαντήσει κανείς – ούτε ο κ Τσίπρας».

Οι αναφορές του τέως υπουργού προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, που ζήτησαν από την κυβέρνηση να πάρει θέση παρουσιάζοντας την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά στον πρωθυπουργό και τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου.