Κασσελάκης για μέτρα Μητσοτάκη: Να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους «κλέβει»

Κασσελάκης για μέτρα Μητσοτάκη: Να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους «κλέβει»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης στη σημερινή του συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επισιτισμού-Τουρισμού, στα γραφεία του κόματος, Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει τα 8 μέτρα που πρότεινε η Κουμουνδούρου.

«Υπεύθυνη Αξιωματική Αντιπολίτευση σημαίνει να προτείνεις λύσεις για τα προβλήματα. Μελετημένες και κοστολογημένες», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του, λίγη ώρα μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τους αγρότες και την αποκατάσταση της Θεσσαλίας.

«Αυτό έκανα την Τρίτη. Πρότεινα οκτώ απόλυτα κοστολογημένα μέτρα που αντιμετωπίζουν συνολικά τα επείγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Μέτρα δίκαια, που δεν κοστίζουν περισσότερο από 360 εκατομμύρια και επιτρέπουν στους αγρότες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κύριος Μητσοτάκης, αφού έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ειρωνευτεί τα μέτρα που προτείναμε- βλέποντας το αγροτικό κίνημα να μεγαλώνει- ανακοίνωσε μια απλή παράταση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο. Όχι μόνιμη, όπως προτείναμε, αλλά για έναν χρόνο. Στην πραγματικότητα θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης ο οποίος καλεί τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει τα οκτώ μέτρα που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τον καλώ να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους “κλέβει” η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: