Κασσελάκης σε ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς οι 48 απέναντι στους 158 “άριστους”»

Κασσελάκης σε ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς οι 48 απέναντι στους 158 “άριστους”»
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρόεδρος του κόμματος έκανε λόγο για τρία βήματα: «Ενότητα, πρόταση, δράση», μιλώντας προς του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε έναν «αγώνα ενωτικό, συλλογικό, με αλληλεγγύη και δημοκρατικό ύφος» προσκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σήμερα για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει ολοκληρωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων, ενώ έκανε λόγο για τρία βήματα: «Ενότητα, πρόταση, δράση».

«Εμείς οι 48 απέναντι στους 158 “άριστους”» τόνισε ο Στ. Κασσελάκης, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, κατηγορώντας τους ότι επέδειξαν «αλαζονεία».

Ξεκινώντας, ο Στ. Κασσελάκης, δήλωσε πως είναι «τιμή» γι΄αυτόν να παίρνει το λόγο και πως αναγνωρίζει την «ευθύνη» και την «υποχρέωση» του απέναντι στην πατρίδα και τα μέλη του κόμματος να υπηρετήσει τις «ιδέες και τις αξίες του αριστερού, προοδευτικού και δημοκρατικού κόσμου».

«Εμείς αποτελούμε την εθνική εξαίρεση σύμφωνα με τον πρωθυπουργό» σημείωσε ο Στ. Κασσελάκης και αναφέρθηκε στο Predator, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το «μεταμεσονύχτιο ΦΕΚ» με το οποίο «φίμωσε» την ΑΔΑΕ και το πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής. «Κατά τα άλλα κατηγορούν εμάς ότι δεν σεβόμαστε τους θεσμούς», είπε χαρακτηριστικά.

Δεσμεύτηκε, μάλιστα, ότι όταν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση «ποτέ δε θα δεχτούν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης οποιαδήποτε πίεση ή επιρροή στη δικαιοσύνη», αλλά θα παράσχει «αμέριστη συμπαράσταση, υλικοτεχνική και θεσμική για να υπηρετούν απερίσπαστοι το λειτούργημα τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ