Κασσελάκης: «Τέμπη: Η συγκάλυψη ενός εγκλήματος» – Βίντεο στα social media

Κασσελάκης: «Τέμπη: Η συγκάλυψη ενός εγκλήματος» – Βίντεο στα social media
Πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έξω από τη Λάρισα, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023. Μία επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούσθηκε με μία εμπορευματική έξω από τη Λάρισα, ενώ εκτροχιάστηκαν τα δύο πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας και εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Σε 36 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί εξαιτίας της σύγκρουσης επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορευματική, αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, τον πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη. Παράλληλα 66 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, εκ των οποίων οι 60 σε απλές κλίνες και οι υπόλοιποι 6 σε ΜΕΘ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Με δηλώσεις του πρωθυπουργού και άλλων μελών της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook βίντεο του iSYRIZA σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη υπό τον τίτλο «Τέμπη: Η συγκάλυψη ενός εγκλήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αυτό παρουσιάζονται δηλώσεις του πρωθυπουργού και άλλων μελών της κυβέρνησης.

«Η αλήθεια που έταξε…» γράφει στην αρχή του το βίντεο, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται λίγες ημέρες μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία να λέει σε τηλεοπτικό σταθμό: «Πρώτος εγώ θέλω να μάθω όλη την αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: