Κάτι «μεγάλο» ετοιμάζει η Samsung

Κάτι «μεγάλο» ετοιμάζει η Samsung

Το νέο, μεγάλο, Galaxy S6 Edge είναι σχεδόν έτοιμο προς κυκλοφορία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

H Samsung ετοιμάζει να παρουσιάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες πραγματικά «μεγάλο». Σύμφωνα με το HDblog, η νοτιοκορεάτικη εταιρείας ετοίμασε μια νέα, μεγαλύτερη έκδοση του Galaxy S6 Edge, η οποία θα φέρει το όνομα Galaxy S6 Edge Plus.

To ιταλικό blog που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας επικαλείται «αξιόπιστες πηγές» οι οποίες αναφέρονται στις λεπτομέρειες δύο νέων προϊόντων της Samsung – της νέας έκδοσης της ναυαρχίδας των smartphone της εταιρείας και του Galaxy Note 5, του διαδόχου του Galaxy Note 4.

Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, προς ενίσχυση των όσων επικαλείται το ιταλικό blog, διέρρευσαν στο διαδίκτυο δύο φωτογραφίες που θεωρείται πως απεικονίζουν το νέο κινητό:

1/2

Εάν η πληροφορίες του HDblog επιβεβαιωθεί τότε το  Galaxy S6 Edge Plus θα αντιστοιχήσει πιθανότατα στον αριθμό μοντέλου  SM-G928S, ο οποίος καταχωρήθηκε από την εταιρεία στη βάση δεδομένων IMEI τον προηγούμενο Απρίλιο, όπως ανέφερε το blog της Samsung SamMobile.

Το όνομα του project που ασχολείται με το νέο μοντέλο είναι, σύμφωνα με το HDblog, «project zero 2», μια έμμεση αναφορά στο κωδικό όνομα «project zero» που ασχολήθηκε με τη δημιουργία του Galaxy S6 Edge.

Το νέο μοντέλο δεν φαίνεται να έχει σημαντικές διαφορές από τον προκάτοχό του, εκτός από την μεγαλύτερη οθόνη του. Οι 5,5 ίντσες  της νέας οθόνης θα συγκρίνονται με το μέγεθος του iPhone 6 Plus. Κάμερες, ανάλυση οθόνης και μνήμη παραμένουν τα ίδια με το Galaxy S6 Edge, σύμφωνα με το SamMobile .

Σύμφωνα με το ιταλικό blog, μάλιστα, υπάρχουν φήμες, που βασίζονται σε εσωτερική πληροφόρηση, οι οποίες αναφέρουν πως η Samsung θα επισπεύσει την παρουσίαση του νέου της κινητού μέσα στο καλοκαίρι. Η αρχική ημερομηνία παρουσίασης του νέου μοντέλου της εταιρείας ήταν οι αρχές Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA Berlin 2015.