Κάτι ψήνεται στο νέο κατάστημα M&S Food

Κάτι ψήνεται στο νέο κατάστημα M&S Food

Coffee to go & Bakery για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά στο καινούριο κατάστημα στη Γλυφάδα.

Έχοντας ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές χάρη στην άριστη ποιότητα, το εκλεπτυσμένο design των συσκευασιών και την ιδιαιτερότητα των γεύσεων, τα Marks & Spencer υποδέχονται την καινούρια σεζόν με ένα ολοκαίνουριο κατάστημα M&S Food στο εμπορικό κέντρο City Plaza στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85).

Το νέο M&S Food έχει «ανοίξει» τις πόρτες του και σας περιμένει για να ανακαλύψετε τις πρωτότυπες γλυκές & αλμυρές λιχουδιές με την υπογραφή των M&S καθώς επίσης και τα διάσημα κατεψυγμένα προϊόντα (frozen food) των Marks & Spencer που θα βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα της Γλυφάδας! Τα γευστικά πιάτα, όπως τα ραβιόλι με τέσσερα τυριά & οι πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο, υπόσχονται να σας «κακομάθουν», ενώ οι προτάσεις συνοδευτικών, όπως τα γνωστά ψωμάκια “naans” με σκόρδο & κόλιανδρο, θα σας χαρίσουν μοναδικές γευστικές στιγμές. Τέλος, τα λαχταριστά παγωτά και οι τούρτες σε διάφορες γεύσεις θα «γλυκάνουν» τον ουρανίσκο σας ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Οι οπαδοί της υγιεινής διατροφής, από την άλλη, θα λατρέψουν τα snacks χωρίς σιτάρι & γλουτένη, όπως τα 100% gluten free cheese crackers και τα ginger snaps.

Παράλληλα, τα ψώνια σας στο καινούριο M&S Food γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά, χάρη στα coffee to go & bakery corner που θα βρείτε μέσα στο κατάστημα. Δοκιμάστε κρύα & ζεστά ροφήματα, όπως καφέ και διάφορες ποικιλίες τσαγιού και συνοδεύστε τα με κρουασάν, muffins, μπισκότα και άλλα φρέσκα αρτοσκευάσματα που ανανεώνονται καθημερινά.

Επισκεφθείτε το καινούριο M&S Food και «ερωτευτείτε» τις υπέροχες γεύσεις και μυρωδιές των Marks &Spencer!

Τα M&S Food θα τα βρείτε:

Στο M&S flagship store (Ερμού 33-35, 6ο όροφος)
Στο M&S Food στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85)
Στο M&S Food Hall στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 13 & Κονδύλη 1)
Στο M&S Food Hall στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 45)
Στο M&S Food Hall στην Κέρκυρα (Γ. Θεοτόκη 15-17)

Διαβάστε ακόμα:

Όταν η ΙΚΕΑ κάνει πλάκα με την Apple!

H νέα γενιά καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος