Και εγένετο PlayStation Music!

Και εγένετο PlayStation Music!

Sony και Spotify υπόσχονται μια νέα μουσική εμπειρία στους οπαδούς του PlayStation.

Πρόσβαση  σε πάνω από 30 εκατομμύρια τραγούδια θα μπορούν να αποκτήσουν σε λίγο καιρό οι παίκτες παιχνιδιών του PlayStation.

Κι αυτό καθώς η Sony Network Entertainment International  ενώνει τις δυνάμεις της με την Spotify  και δημιουργούν μια νέα υπηρεσία για τους χρήστες του PlayStation Network (PSN), προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής τραγουδιών από τη λίστα της διάσημης υπηρεσίας music streaming.

Το PlayStation Music, όπως θα ονομάζεται η νέα υπηρεσία, θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη για τους χρήστες PS3 και PS4, καθώς και τους κατόχους συσκευών Xperia. Η νέα υπηρεσία θα αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα Music Unlimited της Sony, μέσω της οποίας παίκτες από 19 χώρες μπορούσαν να επιλέξουν από ένα κατάλογο άνω των 20 εκατομμυρίων τραγουδιών ως μουσική επένδυση για τα παιχνίδια τους.

Αντίθετα, το PlayStation Music θα προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στις λίστες της Spotify σε περίπου 64 εκατομμύρια παίκτες που βρίσκονται συνδεδεμένοι στο PSN, σε 41 χώρες.

Η τιμή διάθεσης των υπηρεσιών δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Ωστόσο, οι ενεργοί χρήστες του Music Unlimited  θα επωφεληθούν προσωρινά από την αλλαγή, καθώς  θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τη νέα υπηρεσία για μια περίοδο 30 ημερών, μέχρι τις 29 Μαρτίου.