Και ο Άντονι Χόπκινς στο σύμπαν των NFTs

Και ο Άντονι Χόπκινς στο σύμπαν των NFTs
epa08007327 Welsh actor Anthony Hopkins poses on the AFI Fest 2019 red carpet during the premiere of 'The Two Popes' at TCL Chinese Theatre in Hollywood, USA, 18 November 2019. ‘The Two Popes’ will be released on Netflix on 20 December 2019. EPA/ADAM S DAVIS Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στους κατόχους των NFTs θα δοθεί η δυνατότητα να συναντήσουν, στο πλαίσιο εκδήλωσης, τον ίδιο τον Hopkins.

Καλύτερα αργά παρά ποτέ «δήλωσε» ο Anthony Hopkins, ανακοινώνοντας την είσοδό του στο σύμπαν των NFTs· γνωστοποίησε τη συνεργασία του με την Orange Comet, εταιρεία που εστιάζει στα NFTs και στο Web3, την οποία ίδρυσαν ο βετεράνος παραγωγός του Χόλιγουντ Dave Broome, το μέλος του NFL Hall of Fame, Kurt Warner και οι βραβευμένες με Grammy εμβληματικές μουσικές προσωπικότητες Gloria και Emilio Estefan. Το πρότζεκτ, με επωνυμία «The Eternal NFT Collection», θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στη χρονιά στην πλατφόρμα OpenSea.

Στα έργα του Hopkins, ψηφιακές animation του δις βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού σε φουτουριστικά σενάρια, τα οποία είναι βασισμένα σε κάποιους από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς ρόλους του. Στους κατόχους των NFTs θα δοθεί η δυνατότητα να συναντήσουν, στο πλαίσιο εκδήλωσης, τον ίδιο τον Hopkins.

«Εμπνέομαι ως καλλιτέχνης από τη δύναμη της τέχνης, της μουσικής, του κινηματογράφου και της ψευδαισθητικής ονειρώδους ποιότητας της ζωής. Το metaverse προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία να επικοινωνήσεις με ένα κοινό με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο» υπογράμμισε, σε ανακοίνωση. «Το να φέρνω την τέχνη μου στο επόμενο επίπεδο, με το NFT ως τον καμβά μου, είναι πραγματικά ένα συναρπαστικό προτεινόμενο σχέδιο. Πιθανά, είμαι ο πιο μεγάλος σε ηλικία τύπος στην κοινότητα των NFTs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό αποδεικνύει ότι σε οποιαδήποτε ηλικία τα πάντα είναι δυνατά» είπε ο 84χρονος καλλιτέχνης.