Και το όνομα αυτού «iPhone 5C»;

Και το όνομα αυτού «iPhone 5C»;

To φθηνό smartphone της Apple περιμένει την τελική του ονομασία.

Το BusinessInsider ανέφερε σε συνδυασμό με την αναφορά της Pegatron, κατασκευάστριας εταιρείας του «φθηνού» iPhone, ότι τελικά το «iPhone 5C» θα είναι το όνομα της επικείμενης οικονομικής συσκευής της Apple.

Είναι ασαφές ακόμη το «C» στο «5C» τι θα σημαίνει, αλλά μπορούμε ίσως να πούμε πως ο αριθμός 5 υποδηλώνει πως το πλαστικό iPhone θα αποτελεί μια φθηνότερη έκδοση του iPhone 5, ενώ το «C» θα μπορούσε να σημαίνει «Colors». Τώρα εμφανίστηκαν και οι πρώτες θήκες για την συσκευή στην ιστοσελίδα του Amazon.com.

Οι τρεις αυτές θήκες οι οποίες διατίθενται σε μαύρο, ναυτικό μπλε και λευκό εμφανίζονται στην σειρά διάθεσης θηκών για τη νέα οικονομική συσκευή που αναμένεται να διατεθεί απο την εταιρεία.

Οι κινεζικές «ερινύες» της Apple

Παρόλο που οι διαστάσεις της συσκευής έχουν διαρρεύσει στον τύπο απο τον Ιούνιο στις εικόνες φαίνεται να είναι όμοιες με τις διαστάσεις του iPhone 5.

Τα 11 νέα χαρακτηριστικά του iOS7 που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό 

Η οικονομική σειρά iPhone αναμένεται να είναι σε παρόμοιες διαστάσεις με την παρούσα συσκευή iPhone 5, αν και θα υπάρχουν ορισμένες διαφορές στην μορφή

Πηγή: appleworldhellas.com