Καινοτομία της Intracom Telecom στη μικροκυματική λύση OmniBAS

Καινοτομία της Intracom Telecom στη μικροκυματική λύση OmniBAS

Τεχνολογία που αυξάνει την χωρητικότητα των δικτύων κορμού.

Την ενσωμάτωση της διαμόρφωσης 4096 QAM στη μικροκυματική της λύση OmniBAS ανακοίνωσε σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αυτή η καινοτομία επιτρέπει την πραγματική μετάδοση Gigabit χωρητικότητας σε ένα μόνο μικροκυματικό κανάλι, επιτρέποντας στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους να αυξήσουν την χωρητικότητα των δικτύων κορμού (Backhaul Networks) στην πορεία υλοποίησης των LTE (Long Term Evolution) δικτύων.

Διαβάστε ακόμη: Άνω του 90% των ελληνικών εταιρειών με πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η εταιρεία παρουσιάζει τη λύση της στην εκδήλωση “Packet Microwave & Mobile Backhaul”, που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Σημειώνεται ότι τo χαρακτηριστικό διαμόρφωσης 4096 QAM επιτρέπει μέγιστη χωρητικότητα επιτυγχάνοντας ακόμα και 2Gbps ανά ραδιοζεύξη. Σε συνδυασμό με τις τεχνικές προσαρμοζόμενης διαμόρφωσης (Adaptive Modulation), η διαθεσιμότητα του συστήματος μεγιστοποιείται και εξασφαλίζεται η υψηλότερη δυνατή απόδοση (throughput) σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το εν λόγω χαρακτηριστικό διατίθεται στην μικροκυματική λύση OmniBAS τελευταίας γενιάς εξωτερικού χώρου (All outdoor OmniBAS).