Κυκλοφόρησε το teaser trailer του νέου κύκλου της σειράς «Stranger Things»

Κυκλοφόρησε το teaser trailer του νέου κύκλου της σειράς «Stranger Things»

H παραγωγή της τρίτης σεζόν είχε ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο.

Η τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Stranger Things» του Netflix έρχεται μέσα στο 2019 και αναμένεται να είναι η πιο τρομακτική από όλες, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει.

H παραγωγή της τρίτης σεζόν είχε ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο και σχετικά με τη νέα σεζόν  το Netflix είχε δώσει στη δημοσιότητα και ένα ακόμα teaser, ενώ λίγο καιρό μετά δημοσιεύτηκε ένα «διαφημιστικό μήνυμα» για ένα νέο πολυκατάστημα στην πόλη Hawkins όπου διαδραματίζεται η δημοφιλής σειρά. Γύρω από το πολυκατάστημα θα αναπτυχθεί η υπόθεση της 3ης σεζόν.

Στο το teaser trailer που κυκλοφόρησε παρουσιάζονται οι τίτλοι των επεισοδίων του νέου κύκλου. H 3η σεζόν, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, αδελφούς Duffer, θα είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένη από το The Thing του John Carpenter, ενώ θα ενσωματώσουν σε αυτήν στοιχεία δανεισμένα από το έργο του David Cronenberg (The Fly), καθώς και από το έργο του George Romero (Night of the Living Dead).

Στο καστ της τρίτης σεζόν, όπου θα συμμετάσχουν όλα τα μέλη του καστ της δεύτερης (εκτός του Bob) έχουν προστεθεί και νέα πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στην υπόθεσή της, η οποία σίγουρα θα περιλαμβάνει ακόμα περισσότερα στοιχεία της δεκαετίας του 1980, όπως αναφορές στη μουσική της εποχής και τις ταινίες που καθόρισαν το ύφος εκείνης της δεκαετίας.

Δείτε το teaser trailer κάνοντας κλικ εδώ: