Κωνσταντοπούλου προς Τσίπρα: Δεν θα ξεφύγεις από εμένα

Κωνσταντοπούλου προς Τσίπρα: Δεν θα ξεφύγεις από εμένα

Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό απέστειλε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, με αφορμή τη συζήτηση για τη Δικαιοσύνη, τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή.

 

Στην επιστολή της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέτει στον Αλέξη Τσίπρα είκοσι εισαγωγικά -όπως τα χαρακτηρίζει- ερωτήματα σχετικά με το τι έπραξε ή δεν έπραξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα διαπλοκής και εν συνεχεία διαμηνύει στον πρωθυπουργό πως δεν θα ξεφύγει από τις ευθύνες του.

«Όταν εμείς δίναμε την μάχη κατά της διαπλοκής, εσείς συναντούσατε μυστικά και εν αγνοία μας, μεγαλοεκδότες και μιντιάρχες και τους …φτιάχνατε καφέ υπό το άγρυπνο βλέμμα κατοικιδίων φιλικών σας προσώπων» είναι μια από τις πλέον χαρακτηριστικές αποστροφές της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Θέτει δε 20 ερωτήματα για το τι έπραξε ή δεν έπραξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα θέματα της διαπλοκής», σημειώνει στην επιστολή της η κυρία Κωνσταντοπούλου και προσθέτει:

«Από τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Θεοδωράκη, τον κ. Σαμαρά, την κ. Γεννηματά, τον κ. Παπανδρέου, μπορεί να ξεφύγετε, αφού έχετε γίνει όμοιός τους και κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Από τις ευθύνες σας δεν θα ξεφύγετε. Θα το εγγυηθεί ο λαός μας. Σας το εγγυώμαι και εγώ προσωπικά».