Κορρές: Πετάει πρώτη θέση και στην Ινδία

Κορρές: Πετάει πρώτη θέση και στην Ινδία

Την ελληνική εταιρεία επέλεξε η Jet Airways για τα skin care kit των επιβατών της.

Μετά τις Delta Airlines και Lufthansa, η Κορρές προχωράει σε μία ακόμη δυναμική συνεργασία με αεροπορική εταιρεία. Ο λόγος για την ινδική Jet Airways μία από τις πλέον δυναμικές και ανερχόμενες αεροπορικές εταιρείες της Ασίας, η οποία διακρίνεται για τις πολυτελείς υπηρεσίες της.

Η συνεργασία, η οποία ανακοινώθηκε από την Jet Airways, αφορά στην τοποθέτηση τριών προϊόντων Κορρές στο kit με προσωπικά είδη που εφοδιάζει η αεροπορική όλους τους επιβάτες της πρώτης θέσης καθώς και αυτούς της κατηγορίας «Premiere» στις διεθνείς της πτήσεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αεροπορική, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Gaurang Shetty δήλωσε: «Στην Jet Airways προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε στους πελάτες μας μια πρωτόγνωρη ταξιδιωτική εμπειρία μέσα και από παγκόσμιας κλάσης προϊόντα. Τα νεοαφιχθέντα σετ από την Κορρές, στην First Class και Premiere, διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας θα φτάσουν στον προορισμό τους ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι ενισχύοντας έτσι την ταξιδιωτική εμπειρία τους με Jet Airways. Είμαστε βέβαιοι, ότι αυτά τα κομψά και πολυτελή προϊόντα ευεξίας από την Kορρές θα εκτιμηθούν πολύ από τον απαιτητικό παγκόσμιο ταξιδιώτη».

Διαβάστε ακόμη: Συμφωνία της Κορρές με την Lufthansa

H Κορρές έχει παρουσία στην ινδική αγορά μέσα από συνεργασία με δύο καταστήματα (ένα στο Νέο Δελχί και ένα στην Βομβάη) ενώ σε επικοινωνία που είχε το fortunegreece.com με την ελληνική εταιρεία αναφέρθηκε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για αυτόνομη παρουσία μέσω ιδιόκτητων καταστημάτων στην δεύτερη μεγαλύτερη πληθυσμιακή αγορά της Ασίας.

Για την Jet Airways αξίζει να αναφερθεί ότι είναι μία από τις δύο μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ινδίας καθώς διαθέτει 113 αεροσκάφη εκ των οποίων 10 Boeing 777-300 ER, 10 Airbus A330-200, 4 Airbus A330-300, 72 Boeing τελευταίας γενιάς, ενώ μέχρι το 2017 θα έχουν προστεθεί στο δυναμικό τουλάχιστον άλλα 80 αεροσκάφη. Πραγματοποιεί πτήσεις σε 76 προορισμούς μεταξύ των οποίων Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Τορόντο, Κατμαντού, Ντόχα και Χονγκ Κονγκ.

Η εταιρεία φημίζεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε επίπεδο πρώτης και business (premiere) θέσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν η δεύτερη αεροπορική στον πλανήτη η οποία δημιούργησε καμπίνες – σουίτες για τους επιβάτες της.

Διαβάστε επίσης: Αεροπορική επανασύνδεση Αθήνας-Νέας Υόρκης