Συμφωνία της Κορρές με την Lufthansa

Συμφωνία της Κορρές με την Lufthansa

Προïόντα της Κορρές θα διατίθενται από το διεθνές δίκτυο της Lufthansa.

Συμφωνία συνεργασίας με τον γερμανικό αερομεταφορέα Lufthansa υπέγραψε η Κορρές, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επιβάτες μίας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, να γνωρίσουν τα ελληνικά βότανα και να δοκιμάσουν φυσικές λύσεις περιποίησης, εμπνευσμένες από το παλαιότερο ομοιοπαθητικό φαρμακείο της Αθήνας.

Η συνεργασία η οποία τίθεται σε εφαρμογή τις επόμενες ημέρες θα καλύψει όλο το διεθνές δίκτυο της Lufthansa, αποτελώντας μία εξαιρετική ευκαιρία επικοινωνίας της δυναμικής ανάπτυξης των ελληνικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και προσέγγισης νέων καταναλωτών.

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική μάρκα φυσικών καλλυντικών μέσω της ενυδατικής κρέμας χεριών με συστατικά εγχώριας προέλευσης, προερχόμενα από το δίκτυο ηθικών συνεργασιών της εταιρείας στις βιολογικές καλλιέργειες: βιολογικό Αμυγδαλέλαιο από την Ελασσόνα και βιολογική Καλέντουλα από την Κομοτηνή.

Διαβάστε ακόμη: Κορρές: Είσοδος στη διάσημη αλυσίδα Debenhams

Για τους σκοπούς της συγκεκριμένης σύμπραξης σχεδιάστηκε νέα συσκευασία του προϊόντος, που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και ιδιαίτερο design της Κορρές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που οι δύο εταιρείες συνεργάζονται καθώς είχε προηγηθεί μία ακόμη στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας όπου προϊόντα της ελληνικής εταιρείας προσφέρονταν στο κιτ της πρώτης θέσης και της business class της Lufthansa. Αντίστοιχα το 2009 η Κορρές είχε συνεργασία με την Delta Airlines καθώς στα κιτ της πρώτης θέσης και της elite class αποκλειστικά τα προϊόντα skin care ήταν παραγωγής της.