Κρι Κρι: Εντυπωσιακή και αναγνωρισμένη ανοδική πορεία στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας

Κρι Κρι: Εντυπωσιακή και αναγνωρισμένη ανοδική πορεία  στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας

Ξεχώρισε για ακόμα μια φορά, στα Βραβεία Made In Greece.

Το 2015 αποτέλεσε μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για τη Σερραϊκή εταιρεία Κρι Κρι. Κατά τη διάρκεια του έτους, η Κρι Κρι, διακρίθηκε σε ποικίλους αναγνωρισμένους διαγωνισμούς, οι οποίοι ανέδειξαν και επιβράβευσαν τα προϊόντα για την ποιότητα και για την επικοινωνιακή τους προσέγγιση, καθώς και για τις υπηρεσίες της εταιρείας. Από τις πιο πρόσφατες, είναι η διάκριση της Κρι Κρι στα Βραβεία Made In Greece, που διεξήχθησαν στις 15 Δεκεμβρίου. Το κορυφαίο Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας, αποδεικνύει στην πράξη την εξαιρετική εξέλιξη της εταιρείας, η οποία παρά τις δυσμενείς συνθήκες της εποχής, έχει επιτύχει να ανταγωνίζεται επί «ίσοις όροις» τους παγκόσμιους κολοσσούς του κλάδου.

Η Κρι Κρι αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, η οποία ξεχωρίζει για τα απαράμιλλης ποιότητας προϊόντα της, την ελληνικότητα και την αυθεντικότητα των γεύσεών της. Για όλα αυτά διακρίνεται και αποσπά πληθώρα βραβείων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία του Νομού Σερρών και να αποτελεί αρωγό στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, δίνοντας δυναμικό παρών στην αγορά με τα 100% ελληνικής προέλευσης προϊόντα της, με πλούσια γεύση, υψηλή διατροφική αξία και ξεχωριστή ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντοτε εκλεκτές πρώτες ύλες.

Το Νοέμβριο, η εταιρεία κατέκτησε μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις της, στο Διεθνή Διαγωνισμό International Cheese Awards που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, στον οποίο βραβεύθηκε για το «Καλύτερο Στραγγιστό Γιαούρτι» με ιδιωτική ετικέτα, ενώ πρόσφατα ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος απέδωσε στην εταιρεία το βραβείο «Εξαγωγικής Αριστείας». Επιπλέον, το καινοτόμο παγωτό της Κρι Κρι Frozen Yogurt Φράουλα & Βατόμουρο τιμήθηκε από το περιοδικό Business Review για το πολύ επιτυχημένο λανσάρισμά του. Στην αρχή του έτους, στα Transport & Logistics Awards, η Κρι Κρι κατέκτησε το βραβείο «Κορυφαίας Επίδοσης» στην κατηγορία «Βέλτιστη Διαχείριση Αποθεμάτων». Παράλληλα, η έμπρακτη υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία εδώ και δεκαετίες στο έμψυχο δυναμικό της, επιβραβεύθηκε στα HR Awards 2015, στην κατηγορία «Employee Engagement & Team Building», γεγονός που απέδειξε πως η Κρι Κρι έχοντας στο επίκεντρο τους ανθρώπους προσφέρει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, με στόχο τη συνεχή εξισορρόπηση μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.

Η Κρι Κρι συνεχίζει τη διαρκώς ανοδική πορεία της, με ουσιαστικής σημασίας επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα σε ό,τι αφορά στην παραγωγική διαδικασία, την εξαγωγική της δραστηριότητα, διαφυλάσσοντας πάντα την αξία του ανθρώπινου δυναμικού και την δύναμη της ελληνικής παράδοσης. Κατακτώντας ισχυρή θέση στον χώρο της εγχώριας γαλακτοβιομηχανίας και σε διεθνές επίπεδο, η Κρι Κρι θα συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα, με βάση τις αγνές πρώτες ύλες, ταυτίζοντας την αυθεντική ελληνική γεύση με την ποιότητα.