Like στους διάσημους του Life

Like στους διάσημους του Life

Οι ιστορικές προσωπικότητες που πέρασαν από τον φακό του αμερικανικού περιοδικού τώρα και στο Instagram.

Το αμερικανικό περιοδικό Life έχει γίνει γνωστό παγκοσμίως για το πλούσιο φωτογραφικό του υλικό. Από το 1883 έως 1972 είχε τον χαρακτήρα ενός περιοδικού γενικού ενδιαφέροντος, αλλά από το 1936, οπότε και ο τίτλος αγοράστηκε από τον ιδρυτή του TIME Henry Luce, πήρε μια καθαρά φωτογραφική τροχιά.

Από τις σελίδες του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα. Από το νεκρό συνταγματάρχη Καντάφι στην Beyoncé κι από τον γάμο του Πρίγκιπα Ουίλλιαμ της Αγγλίας στον ματατζή-Βarbie της Αθήνας, το αμερικανικό περιοδικό Life κατέγραψε τα πάντα.
Στιγμές κάνουν χιλιάδες ανθρώπους να πατήσουν την «καρδούλα» του Instagram όταν ανέβαιναν από κάποιον λογαριασμό. Και γιατί να ανεβαίνουν από ξένα profiles και όχι από το ίδιο το περιοδικό;

Το Life δημιούργησε τον δικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο ανεβάζει #latergram μερικές από τις σημαντικότερες φωτογραφίες. Έτσι, πρόσωπα όπως ο Marlon Brando, ο Albert Einstein, η Marilyn Monroe, η Jackie Kennedy και οι πιο γνωστές φωτογραφίες, όπως «Το φιλί του ναύτη» του Alfred Eisenstaedt εμφανίζονται στο timeline 200.000 χρηστών της εφαρμογής.

1/9

Διαβάστε ακόμα:

Οι γυναίκες που έκαναν «περιουσία» με το στυλ τους

Η Αθήνα ανάμεσα στις δέκα πρωτεύουσες των selfies

Πώς να γίνετε εξπέρ στο Instagram