Η Locish «ανοίγει φτερά» για τις ΗΠΑ

Η ελληνική startup εξασφάλισε χρηματοδότηση 820.000€ και βάζει πλώρη για υπερατλαντικό ταξίδι.

Με αφορμή τη χρηματοδότηση που έλαβε, οι ιδρυτές της startup Locish, Αλέξης Χριστοδούλου και Γρηγόρης Ζωντανός μίλησαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου για τα μελλοντικά τους σχέδια να κατακτήσουν την αμερικανική αγορά.

Το Locish, μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ζητούν και να λαμβάνουν προτάσεις από άτομα με παρόμοιο γούστο και στιλ διασκέδασης σχετικά με μέρη όπου μπορούν να απολαύσουν το γεύμα ή το ποτό τους, εξασφάλισε πρόσφατα χρηματοδότηση, ύψους 820.000 δολάρια, από διεθνείς επενδυτές και ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα βελτιωμένη έκδοσή του σε Ελλάδα και Αμερική.

Σε αυτό τον γύρο χρηματοδότησης, ηγήθηκε το επενδυτικό σχήμα Odyssey Jeremy Partners, ενώ συμμετείχαν το Jeremy Open Fund II, καθώς και τρεις angel investors από τη Silicon Valley.

Το κεφάλαιο αυτό επενδύεται για τη συνολική αναμόρφωση της εφαρμογής, με ουσιαστικές βελτιώσεις στα τεχνικά, λειτουργικά, καθώς και στα αισθητικά χαρακτηριστικά της.

Το Locish έκανε το ντεμπούτο στον κόσμο των startups, το Μάρτιο του 2013. Πλέον, αφορά μία διευρυμένη κοινότητα χρηστών, που δεν περιορίζεται μόνο στο ταξιδιωτικό κοινό. Τα μέλη της κοινότητας μοιράζονται πληροφορίες και ανταλλάσσουν εμπειρίες με άτομα που έχουν παρόμοιο γούστο και στιλ στη διασκέδαση. Η νέα βελτιωμένη έκδοση του Locish πρόκειται να λανσαριστεί, τον Μάιο, στην Αθήνα, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: O χάρτης των επενδύσεων σε τεχνολογικές startups