Λογότυπα εταιρειών και αφίσες σειρών σχεδιάζονται ξανά εν μέσω κορωνοϊού

Λογότυπα εταιρειών και αφίσες σειρών σχεδιάζονται ξανά εν μέσω κορωνοϊού
Πώς θα έμοιαζαν δημοφιλή λογότυπα και σειρές αν αντλούσαν την έμπνευσή τους από την πανδημία του κορωνοϊού;

O Jure Tovrljan είναι ένας Σλοβένος σχεδιαστής ο οποίος λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, βρέθηκε με αρκετό χρόνο στα χέρια του. Εκτός όμως από χρόνο, η πανδημία του προσέφερε και έμπνευση.

Έτσι αποφάσισε  στον χρόνο που είχε να επανασχεδιάσει γνωστά λογότυπα (όπως των Ολυμπιακών Αγώνων, της Nike ή των Starbucks), αποδίδοντας τους τρόπους με τους οποίους η νέα κατάσταση έχει επιδράσει στην ζωή μας. Έτσι, οι ολυμπιακοί κύκλοι απομακρύνθηκαν από μεταξύ τους, η γοργόνα των Starbucks φόρεσε μάσκα, ο παίκτης του NBA ξάπλωσε με ένα laptop στον καναπέ του, η FedEx έγινε FedUp, και το Linkedin έγινε Lockedin.

«Πιστεύω ότι τα iconic logos είναι ένα εικαστικό με το οποίο είμαστε όλοι εξοικειωμένοι», δήλωσε ο ίδιος στο dezeen.com, ενώ συνέχισε λέγοντας πως όταν κάποιος διαταράσσει την εικόνα τους με τον οποιοδήποτε τρόπο, νιώθουμε αμήχανα.

«Επομένως, μπορούν πολύ εύκολα να τραβήξουν την προσοχή. Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι τείνουν να δίνουν περισσότερη προσοχή στα μεγάλα brands παρά στους ηγέτες του κόσμου», συμπληρώνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

These exceptional times call for adaptations on all fronts ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stylofoam-Graphic & Webdesign (@stylofoam_barcelona) στις

Η επιτυχία αυτής της σειράς που μπορείτε να βρείτε ολόκληρη εδώ οδήγησε τον Σλοβένο γραφίστα να δημιουργήσει και μια δεύτερη σειρά εμπνευσμένη από τον COVID-19. Αυτή τη φορά με αφίσες από γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως τα φιλαράκια, το Game of Thrones και το Breaking Bad. Τη νέα δουλειά του Jure Tovrljan θα βρείτε εδώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

[spoiler alert] Some of my favorite TV shows if they were shot today. Stay home, watch the shows. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jure Tovrljan (@juretovrljan) στις