Love at first sniff

Love at first sniff

Πέντε δροσερά αρώματα που δεν θα σας αφήσουν ποτέ μόνο.

Θέλετε να είστε δροσερός και φρέσκος. Να αποπνέετε όμως βαρύτητα και κύρος. Να αφήνετε, ωστόσο, και μια αίσθηση μοναδική. Να πηγάζει από μέσα σας θετική ενέργεια και να δημιουργείτε στους γύρω σας μια αίσθηση οικειότητας και χαλάρωσης. Αυτά, κι ακόμα περισσότερα, μπορείτε να κάνετε αν επιλέξετε το σωστό άρωμα. Το άρωμα που σας ταιριάζει, που θα αναδεικνύει την ιδιαίτερη και πολύπλευρη προσωπικότητα σας.

Το FortuneGreece κάνει μια προσεκτική επιλογή. Απολαύστε τα «Fortune top 5 scents» για το φετινό καλοκαίρι:

ΚΕΝΖΟ ΗΟΜΜΕ SPORT EXTREME
Για τον άνδρα που είναι extreme, αλλά και σίγουρος για τον εαυτό του, που τον διακατέχει αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα μια εσωτερική ηρεμία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δροσερό άρωμα (μέντα, κίτρος, ολίγες ξυλώδεις νότες), που για να πάρετε μια πρώτη ιδέα πως μυρίζει, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το διαφημιστικό σποτ. Το πρόσωπο της καμπάνιας είναι, για άλλη μια φορά, ο πολυτάλαντος Nicolas Cazal.

Eau de Nuit GA
Αν προτιμάτε κάτι επιβλητικό και στιβαρό -πικρό πορτοκάλι, ροζ πιπέρι, περγαμόντο κέδρος, κίτρο- δοκιμάστε το Eau de Nuit του Armani.

Διαβάστε: Φρέσκος για πάντα

KOUROS EDt Yves Saint Laurent

Γνωστό, δοκιμασμένο, αποδεδειγμένα υπέροχο το KOUROS. Με πράσινο ευκάλυπτο, καμφορά, κέδρο θα χαράξει πριν από εσάς το δρόμο για να περάσετε. Πρόκειται για συγκλονιστικό άρωμα που, αν δεν έχετε δοκιμάσει, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε.

Tom Ford Neroli Portofino
Το Neroli Portofino από την Private Collection του Tom Ford απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Εμπνευσμένο και αυτό από ένα σημείο της γης που ο Tom Ford αγαπά πολύ (αυτήν τη φορά το Portofino) αποδίδει τέλεια τη μυρωδιά του καλοκαιριού. Νερόλι, κίτρος, λουλούδια. Απίστευτος συνδυασμός που θα σας μαγέψει και -το κυριότερο- θα μαγέψει τους άλλους.

Armani Prive Oranger Alhambra
Από την Prive σειρά του Armani τα αγαπώ όλα και θα ήθελα να τα έχω όλα. Το συγκεκριμένο άρωμα είναι τελείως εξωτικό, τόσο-όσο όμως. Δεν αφήνει κανένα περιθώριο να το θεωρήσεις παράξενο, καθώς την πρώτη αίσθηση του απόλυτου κίτρου διαδέχονται όμορφα και γρήγορα οι ξυλώδεις νότες, τα φρέσκα μπαχάρια και μια πρωτόγνωρη γήινη αίσθηση. Αυτό το άρωμα είναι λατρεμένο. Θεωρείται το καλύτερο άρωμα στον κόσμο με βάση το πορτοκάλι. Πρέπει να το μυρίσετε για να πιστέψετε!