Μαριχουάνα με ένα «κλικ» στην πόρτα σας

Μαριχουάνα με ένα «κλικ» στην πόρτα σας

Η εταιρεία Eaze κατάφερε να σηκώσει 10 εκατ. δολάρια για την παράδοση κάνναβης κατ' οίκον.

Αν μπορείς να έχεις με ένα «κλικ» το ταξί στο σπίτι σου, γιατί να μη μπορείς να έχεις και μαριχουάνα;

Αυτό σκέφτηκαν οι ιδρυτές της Eaze, της νεοσύστατης εταιρείας που επιτρέπει στους ασθενείς να παραγγέλνουν ιατρική μαριχουάνα online και σε λίγη ώρα τα προϊόντα κάνναβης να είναι στο σπίτι τους.

Η εταιρεία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και προσπαθεί να επωφεληθεί από τις διαφορετικές τάσεις. Αρχικά από το γεγονός ότι η χρήση της μαριχουάνας είναι πλέον σε αρκετές χώρες νόμιμη (και αναμένεται να νομιμοποιηθεί και σε άλλες) και δεύτερον απ’ το γεγονός πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για προϊόντα κάθε είδους που είναι άμεσα διαθέσιμα. Η αναμονή δεν είναι πλέον αποδεκτή. Οι χρήστες θέλουν να παραγγέλνουν τα προϊόντα τους μέσω διαδικτύου και να έρχονται στη πόρτα τους.

Η παράδοση μαριχουάνα κατ’ οίκον δεν πρόκειται για κάποια καινοτόμα διαδικασία, τουναντίον δεδομένου ότι οι χρήστες μαριχουάνας είχαν τη δυνατότητα να καλέσουν τον dealer τους και να την έχουν σε λίγο έξω απ’ την πόρτα τους. διανομέα αντιπρόσωπο και ένα όγδοο έφερε κατ ‘ευθείαν στο σπίτι τους για δεκαετίες.

Σε τι διαφέρει, λοιπόν, Eaze; Η εταιρεία βοηθά και προωθεί τη νόμιμη αγορά των προϊόντων κάνναβης . Δηλαδή, συνδέει την ιατρική μαριχουάνα ασθενείς της Καλιφόρνια με τα τοπικά φαρμακεία που προσφέρουν υπηρεσίες παράδοσης μέσα σε μόλις 10 λεπτά.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλος της Eaze Keith McCarty, η εταιρεία συνεργάζεται με τα καλύτερα ιατρεία για να τονίσουν και να προωθήσουν τα κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες.

Αντί να παράσχουν έναν πλήρη κατάλογο των διαθέσιμων προϊόντων, η Eaze εργάζεται για να παρουσιάσει τα προϊόντα που οι ασθενείς είναι πιο πιθανό να αγοράσουν.

Η Eaze κατάφερε να συγκεντρώσει 10 εκατ. δολάρια στον πρώτο γύρο χρηματοδότησης από τα DCM Ventures με τη συμμετοχή των Fresh VC, 500 Startups, Snoop Dogg’s Casa Verde Ventures και άλλων στρατηγικών επενδυτών.