MaryBeth Hyland: Η κορυφαία εμπειρογνώμονας αξιών κάνει πρεμιέρα στο Fortune Greece Network!

H Founder της SparkVision και συγγραφέας του βιβλίου «Permission to Be Human: The Conscious Leader’s Guide to Creating a Values-Driven Culture» θα μιλήσει ζωντανά στα μέλη της πλατφόρμας σε ένα διαδραστικό και διδακτικό session!

Fortune Greece Network
Be committed to
purpose-driven leadership

To Fortune Greece Network είναι μια νέα πλατφόρμα για executive – bound professionals που αποτελούν την επόμενη γενιά ηγετικών στελεχών. Δημιουργούμε ένα membership community που παρέχει στα μέλη του δικτύωση, αλληλεπίδραση με ηγέτες επιρροής, στοχευμένη γνώση, φιλτραρισμένη πληροφορία και τα εργαλεία που είναι αναγκαία για να εξελιχθούν στην επαγγελματική τους διαδρομή.

Η πλατφόρμα μας ξεκινάει τις δράσεις της Τετάρτη 01/12, ανοίγοντας το κεφάλαιο «Self Development». Tα μέλη του Fortune Greece Network θα επικεντρωθούν στην αυτοβελτίωση και στους τρόπους με τους οποίους θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης και δράσης τους και η καθημερινότητά τους.

Πρεμιέρα θα κάνει η MaryBeth Hyland, Ιδρύτρια και Επικεφαλής Οραματιστής της SparkVision και συγγραφέας του βιβλίου Permission to Be Human: The Conscious Leader’s Guide to Creating a Values-Driven Culture, η οποία θα μιλήσει σε ένα διαδραστικό και ζωντανό online session, διάρκειας 30 λεπτών.

Η MaryBeth Hyland γνωρίζει ότι η εξαιρετική επιτυχία έχει τις ρίζες της στο όραμα, στις αξίες και στην κουλτούρα που δημιουργούν οι ηγέτες που τροφοδοτούνται από τον σκοπό. Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας, βασισμένη στις γνώσεις που απέκτησε από το πτυχίο της στην Κοινωνική Εργασία και το μεταπτυχιακό της στη Διαχείριση Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, είναι γνωστή για την ικανότητά της να καθοδηγεί άτομα και ομάδες ώστε να γνωρίζουν, να κατέχουν και να ζουν τις αξίες τους. Και το κάνει αυτό κατανοώντας ότι όλοι έχουμε μια βαθιά επιθυμία να γνωρίσουμε και να επιστρέψουμε στον πιο αυθεντικό εαυτό μας – στη δουλειά, στο σπίτι και μέσα μας.

Ως πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια, εκπαιδεύτρια ενσυνειδητότητας και εμπειρογνώμονας αξιών, εμπλέκει ακροατήρια και ομάδες σε όλο τον κόσμο με το αυθεντικό της στυλ διευκόλυνσης, καθοδήγησης και ενδυνάμωσης. Τα πρόσφατα βραβεία της περιλαμβάνουν τα ‘Circle of Excellence’, ‘Innovator of the Year’, ‘Top 100 Women’, ‘Civic Engagement Leader’ και ‘Leading Women’. Έχει επίσης αναγνωριστεί ως κορυφαία εμπειρογνώμονας από εφημερίδες και περιοδικά όπως The Washington Post, The Huffington Post, Forbes, The Wall Street Journal και άλλες.

Η προσωπική αποστολή της MaryBeth είναι να δημιουργεί χώρους όπου ακούγονται όλες οι φωνές, απελευθερώνονται ιστορίες και αναφλέγεται η ευθυγράμμιση.

Οι συμμετέχοντες θα συναισθανθούν και θα σχετιστούν με την ανθρώπινη εμπειρία στην εργασία, θα προσδιορίσουν αξίες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις που τους επηρεάζουν προς το καλύτερο ή το χειρότερο  και θα αποκομίσουν πρακτικές συμβουλές και εργαλεία για να ξεκινήσουν το εσωτερικό τους ταξίδι ηγεσίας, για τη δημιουργία μιας ακμάζουσας κουλτούρας!

Ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και δράσης μας!

*Οι δράσεις που προβλέπονται για τον Δεκέμβριο είναι ανοιχτές, χωρίς κόστος, για όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην πλατφόρμα Fortune Greece Network. Επιπλέον διευκρινίσεις και οδηγίες σύνδεσης θα λάβετε σε επόμενα newsletters. 

** Δείτε τα ετήσια προνόμια και το κόστος συμμετοχής στη πλατφόρμα για το 2022 ΕΔΩ