Μαθήματα μαγείας από τον Harry Potter

Μαθήματα μαγείας από τον Harry Potter

Τώρα μπορείτε να γίνεται και εσείς μάγος παρακολουθώντας την ειδική τάξη για μάγια και ξόρκια που δημιούργησαν οι φανατικοί της σειράς.

Δεν είναι μόνο η αγωνία που έκανε περισσότερους από 500.000.000 αναγνώστες να ορκίζονται στο όνομα του Χάρι Πότερ, αλλά κυρίως το γεγονός πως οι σελίδες του βιβλίου σε κάνουν να νιώσεις για λίγο πως είσαι και εσύ μάγος ανάμεσα στους υπόλοιπους επίδοξους magicians στη Σχολή Χόγκουαρτς και πετάτε με τις σκούπες σας.

Τώρα η επιθυμία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αφού οι φανατικοί του Χάρι μαζεύτηκαν για να ανοίξουν μια σχολή για μάγους, ένα παράρτημα του Χόγκουαρτς.

Μπορεί να μην πρόκειται για ένα επιβλητικό κτήριο γύρω από το οποίο είναι τοποθετημένα διάφορα ξόρκια που καθιστούν αδύνατο τον προσδιορισμό του στο χάρτη και την ανεύρεσή του από τους μαγκλ, καθώς το HogwartsIsHere.com θα παρέχει on line μαθήματα – αλλά το αποτέλεσμα και η διδασκαλία υπόσχονται πως θα είναι η ίδια (ή σχεδόν η ίδια).

Τα μαθήματα θα συμπεριλαμβάνουν τη διδασκαλία της ιστορία των φυλακτών, τη δημιουργία φίλτρων, την άμυνα εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών, αστρονομία, βοτανολογία, ιστορία της μαγείας και μεταμορφώσεις. Το κάθε μάθημα έχει διάρκεια 9 εβδομάδες και δε θα λείπουν οι απαραίτητες εξετάσεις και εργασίες ώστε να δούμε τι μάγοι θα βγουν εκεί έξω.

Λίγο αυστηρό, αν και εντελώς δωρεάν, δε βρίσκεται το πρόγραμμα; Αν σκεφτείτε πως η φοίτηση στο Χόγκουαρτς δεν είναι υποχρεωτική.

Διαβάστε ακόμα:

Εξώφυλλα βιβλίων από ανθρώπινη σάρκα

Διαβάστε ολόκληρο το βιβλίο του Harry Potter μέσα σε μία ώρα

O Harry Potter… πάει θέατρο!