Μεγάλο έργο στην Κορέα για εταιρεία του Πάνου Γερμανού

Μεγάλο έργο στην Κορέα για εταιρεία του Πάνου Γερμανού
Photo:

Η εταιρεία «Συστήματα Sunlight», συμφερόντων του επιχειρηματία, συνεργάζεται με τη μεγαλύτερη εταιρεία logistics της Κορεάς. 

Η εταιρεία Συστήματα Sunlight , συμφερόντων Πάνου Γερμανού, ανέλαβε την υλοποίηση έργου για λογαριασμού της Hansol Logistics, της μεγαλύτερης εταιρείας logistics της Κορέας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο αφορά την προμήθεια μπαταριών έλξης (Motive Power) για τα περονοφόρα οχήματα που χρησιμοποιούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Hansol. Η υλοποίηση του έργου γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Bison, στρατηγικό συνεργάτη της Sunlight με ηγετική παρουσία στην τοπική αγορά μπαταριών έλξης για περισσότερα από 10 χρόνια.

Η Συστήματα Sunlight, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα εκτενές δίκτυο συνεργατών. Ενδεικτικό στοιχείο της δυναμικής αυτής στον τομέα των μπαταριών έλξης είναι η διείσδυση και ανάπτυξη 55 νέων αγορών τα τελευταία τρία χρόνια.

Η επιλογή της «Συστήματα Sunlight» για το συγκεκριμένο έργο στην Κορέα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι άμεσα συνυφασμένη με την ποιοτική υπεροχή και την αξιοπιστία των μπαταριών έλξης που παράγει στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της, στο Νέο Όλβιο Ξάνθης. Η εταιρεία τονίζει ότι βασιζόμενη στον βέλτιστο σχεδιασμό, την αποκλειστική χρήση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση τεχνογνωσίας από συσσωρευτές προηγμένης τεχνολογίας, είναι σε θέση να προσφέρει ενεργειακές λύσεις υψηλής απόδοσης.

Μέσω συνεχών επενδύσεων σε έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγικές υποδομές, έχει αναπτύξει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο μπαταριών έλξης (σειρές PzS, PzB, MotionGel-PzV και Hydrosave), εναρμονισμένο απόλυτα με τα διεθνή πρότυπα, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες.