Μεϊμαράκης: Να έρθει στη Βουλή ο Τσίπρας να μας πει γιατί γελάει

Μεϊμαράκης: Να έρθει στη Βουλή ο Τσίπρας να μας πει γιατί γελάει
ÂÏÕËÇ - ÏËÏÌÅËÅÉÁ ÌÅ ÈÅÌÁ ÔÇÍ ÐÑÏÔÁÓÇ ÂÏÕËÅÕÔÙÍ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÃÉÁ ÔÇÍ ÓÕÓÔÁÓÇ ÐÑÏÁÍÁÊÑÉÔÉÊÇÓ ÅÐÉÔÑÏÐÇÓ ÁÍÁÖÏÑÉÊÁ ÌÅ ÔÇÍ ÕÐÏÈÅÓÇ ÔÙÍ ÕÐÏÂÑÕ×ÉÙÍ ÅÐÉ ÈÇÔÅÉÁÓ ÔÏÕ ÁÊÇ ÔÓÏ×ÁÔÆÏÐÏÕËÏÕ (ICON PRESS / ËÉÁÊÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)

Απορρίπτει τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ.

Σε δηλώσεις του για την έκβαση της Συνόδου Κορυφής της Τρίτης, ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος: «Να έρθει στη Βουλή ο Τσίπρας να μας πει γιατί γελάει».

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει άμεσα σε προ ημερησίας συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα συμμετάσχει σε ενδεχόμενη νέα σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει άμεσα σε προ ημερησίας συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κλειστές συσκέψεις πολιτικών αρχηγών.

«Πρέπει να μας πει ανοικτά τι ζητά από εμάς για να δούμε αν μπορούμε να συνδράμουμε ή όχι» , συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης και εξήγησε πως ο πρωθυπουργός πρέπει να ενημερώσει σήμερα το απόγευμα τη Βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων.