Μέσα στην πολυτελή κατοικία του Πιρς Μπρόσναν που έχει κάτι από… Τζέιμς Μποντ

Μέσα στην πολυτελή κατοικία του Πιρς Μπρόσναν που έχει κάτι από… Τζέιμς Μποντ
epaselect epa07825046 Irish actor Pierce Brosnan poses for the photographers at a photocall within his press conference during the 45th Deauville American Film Festival, in Deauville, France, 07 September 2019. The festival runs from 06 to 15 September. EPA/JULIEN DE ROSA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η κατοικία του ηθοποιού είναι 1.162 τετραγωνικών μέτρων και είναι εμπνευσμένη από την ταινία Τζέιμς Μποντ «Tomorrow Never Dies» του 1997.

Ο Πιρς Μπρόσναν πουλάει το σπίτι του στο Μαλιμπού έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων, τιμή που το καθιστά την όγδοη πιο ακριβή κατοικία προς πώληση στο Λος Άντζελες.

Η κατοικία του ηθοποιού είναι 1.162 τετραγωνικών μέτρων, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Wall Street Journal», και είναι εμπνευσμένη από την ταινία Τζέιμς Μποντ «Tomorrow Never Dies» του 1997 με πρωταγωνιστή τον Πιρς Μπρόσναν, η οποία γυρίστηκε στην Μπανγκόκ και στον κόλπο Phang Nga της Ταϊλάνδης.

Η Κατοικία της Ορχιδέας, όπως λέγεται, διαθέτει κεραμοσκεπή από πράσινο πηλό που μιμείται τις στέγες των ταϊλανδέζικων ναών. Οι σκαλιστές πύλες εισόδου του σπιτιού προέρχονται επίσης από την Ταϊλάνδη.

Η κύρια σουίτα έχει έκταση 371 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει δύο τζάκια, ένα στούντιο τέχνης και μπαλκόνι με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η κατοικία πέντε υπνοδωματίων έχει επίσης σινεμά, κελάρι, αίθουσα μουσικής, γυμναστήριο, σπα, πισίνα και μικρή ιδιωτική παραλία.

Ο Βρετανός ηθοποιός πουλά την κατοικία επειδή τα παιδιά του μεγάλωσαν και δεν μένουν πια μαζί του και ο ίδιος περνά περισσότερο χρόνο στο σπίτι που έχει στη Χαβάη.