MetLife: Αύξηση κατά 12,4% του κύκλου εργασιών στο α’ εξάμηνο

MetLife: Αύξηση κατά 12,4% του κύκλου εργασιών στο α’ εξάμηνο

Η εταιρεία σημείωσε αύξηση κύκλου εργασιών στο Agency, για παροχές Υγείας, Ζωής και Ατυχημάτων 12,7%.

Αύξηση του συνολικού κύκλου εργασιών ασφαλίσεων ζωής 12,4% παρουσίασε η MetLife το πρώτο εξάμηνο του 2017, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της MetLife, η αύξηση του κύκλου εργασιών αντανακλά τη σωστή στρατηγική της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, η MetLife σημείωσε αύξηση κύκλου εργασιών στο Agency, για παροχές Υγείας, Ζωής και Ατυχημάτων 12,7%, αλλά και στις πωλήσεις της ομάδας Ομαδικών Ασφαλίσεων, με 11%, σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Ο επικεφαλής Face2Face Distribution και Ομαδικών Ασφαλίσεων της MetLife, Γιώργος Ζερβουδάκης, δήλωσε σχετικά: «Τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017 δικαιώνουν τις επιλογές μας σε όλα τα επίπεδα. “Διαβάζουμε” έγκαιρα και σωστά τις εξελίξεις και απαντούμε σε αυτές με ρεαλισμό και ευελιξία. Με όπλα μας τη νοοτροπία και την άρτια κατάρτιση των ανθρώπων μας, συνεχίζουμε τη θετική πορεία των τελευταίων πολλών ετών, κερδίζοντας όχι μόνο υψηλότερο μερίδιο αγοράς, αλλά και υψηλότερο μερίδιο στις καρδιές των ασφαλισμένων μας».