MetLife: Ισχυρότερο και μεγαλύτερο το δίκτυο Advanced Benefit Club

MetLife: Ισχυρότερο και μεγαλύτερο το δίκτυο Advanced Benefit Club

Οι νέες συνεργασίες αυξάνουν τις εναλλακτικές επιλογές για τους ασφαλισμένους.

Το δίκτυο Advanced Benefit Club (ABC) της MetLife γίνεται ισχυρότερο και μεγαλύτερο, με νέες συνεργασίες που αυξάνουν τις εναλλακτικές επιλογές για τους ασφαλισμένους της, συνεχίζοντας πάντα να προσφέρουν υψηλότατου επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Το ABC, αποτελεί ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει τα περισσότερα νοσοκομεία στην Αττική και την περιφέρεια, διαγνωστικά κέντρα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και πάνω από 2.000 ιατρούς σε όλη την επικράτεια.

Στο ήδη εκτεταμένο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο του ABC εντάχθηκε και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, επεκτάθηκε η συνεργασία της εταιρείας με τον Όμιλο  ΙΑΣΩ (Παίδων, General και Γενική Μαιευτική Γυναικολογική κλινική), για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενώ συγχρόνως αναβαθμίστηκαν και οι δωρεάν παροχές στα Νοσοκομεία των δύο Ομίλων.

Ταυτόχρονα, η MetLife αναβάθμισε τις προσφερόμενες παροχές προς τους ασφαλισμένους της και στους Ομίλους της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ (Αθηνών και Παίδων) και ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ (Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης).

Με την ενίσχυση του δικτύου και των προσφερόμενων δωρεάν παροχών, οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν περισσότερα και σημαντικά προνόμια, όπως εκπτώσεις στη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα έξοδα νοσηλείας, καθώς και δωρεάν ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.

Στο πλαίσιο αυτό, οι  ασφαλισμένοι με ατομικό ή/και Ομαδικό Πρόγραμμα, μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαία προνόμια και παροχές στους συνεργαζόμενους φορείς.