Μιχαλολιάκος: «Είμαστε φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες»

Μιχαλολιάκος: «Είμαστε φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες»

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποκαλύπτει την ομολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το χαρακτήρα του νεοναζιστικού μορφώματος.

Ένα απόσπασμα από δημόσια ομολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου για το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στον «Ιό» που δημοσιεύεται σήμερα, παρουσιάζεται η ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής σε μέλη της οργάνωσης στις 3 Σεπτεμβρίου 2011, στην οποία ο «Φίρερ» αποκαλύπτει πως η «φωλιά» του νεοναζιστικού μορφώματος «θα μείνει καθαρή».

Στο απόσπασμα ο Μιχαλολιάκος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όχι! Ο λύκος την καθαρίζει τη φωλιά του. Κι αυτή η φωλιά θα μείνει καθαρή. Είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν. Ναι! Με φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες, ό,τι θέλουν» αναφέρει και συμπληρώνει πως αυτό δεν θα γίνει «με προδότες και διπρόσωπους που θέλουν να ‘ναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».

«Δεν γίνεται να ‘σαι και με τη Νίκη την Τζαβέλα των Εβραίων και με τη Χρυσή Αυγή. Ούτε να ‘ρχεσαι εδώ για να βλέπεις τι τρέχει και μετά να πηγαίνεις να το ψιθυρίζεις και να λένε τα διάφορα υποκείμενα λέξεις και κουβέντες κατά της Χρυσής Αυγής» συνεχίζει και δίνει το δικό του «μήνυμα» προς τον ελληνικό λαό: «Θα είναι τυχεροί. Έχουμε σκοπό και στόχο, γιατί ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή είναι στο πλευρό μας. Αλλιώς θα τους σπάγαμε τα κεφάλια. Το λέω και να το μεταφέρετε το μήνυμα. Αυτό είχα να πω».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών