Μείωση των τελών τερματισμού από την Cosmote

Μείωση των τελών τερματισμού από την Cosmote

Φθηνότερες χρεώσεις από 1η Ιανουαρίου 2014 - Νέες θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ.

Σε νέα μείωση των τελών τερματισμού για κλήσεις από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς το δίκτυο της, προχωρά από την 1η Ιανουαρίου 2014 η Cosmote.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο της Cosmote από 0,01269 ευρώ/λεπτό θα μειωθεί σε 0,01189 ευρώ/λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. (Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ).

Νέες προσλήψεις από τον ΟΤΕ
Σε 500 νέες προσλήψεις, που αφορούν θέσεις για τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές, προχωρά ο ΟΤΕ.

Οι αγγελίες που ανακοινώθηκαν για τεχνικούς πεδίου αφορούν συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν νέες θέσεις εργασίας για επιπλέον περιοχές. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων που θα πραγματοποιηθούν, θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας. Οι προσλήψεις των νέων υπαλλήλων, που θα επιλεγούν, θα πραγματοποιούνται σταδιακά από τις αρχές του νέου έτους.

Προθεσμία υποβολής βιογραφικών έχει οριστεί η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.

Διαβάστε ακόμη: Spotify: Δωρεάν έκδοση ειδικά για smartphones