Μητσοτάκης: Δεν είμαι συνιστώσα, εκφράζω όλη τη ΝΔ

Μητσοτάκης: Δεν είμαι συνιστώσα, εκφράζω όλη τη ΝΔ

«Είμαι αυτόφωτος, όποιος ψηφίζει Κυριάκο, παίρνει Κυριάκο», δήλωσε ο υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

“Πήρα μόνος μου το 30% των ψήφων, δεν είμαι συνιστώσα της ΝΔ μπορώ να εκφράσω όλη την παράταξη”, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν.

‘Αφησε αιχμές για τη στήριξη που λέγεται ότι προσέφερε στον κ. Μεϊμαράκη ο Κώστας Καραμανλής, λέγοντας “εγώ είμαι αυτόφωτος, όποιος ψηφίζει Κυριάκο παίρνει Κυριάκο”. Πρόσθεσε ότι εφόσον εκλεγεί αρχηγός η ΝΔ θα γίνει μια κεντροδεξιά παράταξη με μεταρρυθμιστική στροφή προς το κέντρο, με στόχο να εκφράζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας.

Ευχαρίστησε τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη για τη στήριξή του, λέγοντας ότι είναι μεταρρυθμιστής σαν τον ίδιο κάτι που απέδειξε στην θητεία του ως υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Έκανε άνοιγμα στον Απόστολο Τζιτζικώστα λέγοντας ότι στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών τρεις υποψήφιοι μίλησαν για την ανάγκη ανανέωσης στη ΝΔ και τώρα έχει απομείνει μόνο ένας και πρέπει να στηριχθεί. Αθροίζοντας τα ποσοστά των τριών υποψηφίων είπε πως “το 60% του κόσμου ζήτησε ανανέωση”.