Μητσοτάκης για εκλογή Μπάιντεν: Αληθινός φίλος της Ελλάδας, οι σχέσεις μας θα γίνουν πιο ισχυρές

Μητσοτάκης για εκλογή Μπάιντεν: Αληθινός φίλος της Ελλάδας, οι σχέσεις μας θα γίνουν πιο ισχυρές
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω διαγγέλματός, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα κατά του Covid-19 τα οποία θα ισχύσουν για ένα μήνα.Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020. Ο πρωθυπουργός επίσης αναφέρθηκε στον σεισμό που έπληξε τη Σάμο και την Τουρκία, και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειές και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συγχαρητήρια ανάρτηση για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε αληθινός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του η σχέση μεταξύ των χωρών μας θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Η ΠτΔ συγχαίρει τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις για την εκλογή τους

Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συγχαίρει τον Τζο Μπάιντεν, νέο εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ και την Κάμαλα Χάρις πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρο.

Παράλληλα, επισημαίνει: «Προσβλέπουμε σε στενή συνεργασία απέναντι στις προκλήσεις της εποχής μας» και προσθέτει: «Η επιστροφή των ΗΠΑ στη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή είναι το πρώτο βήμα!».