Μοσκοβισί: Δεν θα υπάρξει νέο δράμα, έχει γίνει δουλειά στην Ελλάδα

Μοσκοβισί: Δεν θα υπάρξει νέο δράμα, έχει γίνει δουλειά στην Ελλάδα
Ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πιερ Μοσκοβισί (Α), σε χειραψία με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο (Δ), μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου και της συνάντησης που είχαν στο Υπουργείο Οικονομικών, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015. Ο Πιερ Μοσκοβισί βρίσκεται στην Αθήνα σε διήμερη επίσκεψη εργασίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τι ανέφερε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων.

«Δεν θα υπάρξει “ριμέικ” του ελληνικού δράματος, διότι έχουν γίνει πράγματα, έχει γίνει πολλή δουλειά», διαβεβαίωσε ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV απόψε, παραμονή της έκτακτης συνεδρίασης του Eurogroup στις Βρυξέλλες για την «εξέταση της πορείας του προγράμματος μακροοικονομικής προσαρμογής της Ελλάδας».

Σε ερώτηση σχετικά με το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι η έξοδος της χώρας από την ΕΕ θα ήταν μία αμοιβαία αρνητική εξέλιξη.

«Υποστηρίζω με πάθος την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν η Βρετανία έφευγε, θα ήταν απώλεια και για τις δύο πλευρές, απώλεια για εκείνους και απώλεια για εμάς», είπε.

Διαβάστε ακόμη:

Θετικά σχόλια Γιούνκερ για Ελλάδα: Οι στόχοι έχουν σχεδόν επιτευχθεί