Most Admired Companies Exclusive Event: Οι πρωταγωνιστές της γιορτής της επιχειρηματικότητας στο Four Seasons!

Most Admired Companies Exclusive Event: Οι πρωταγωνιστές της γιορτής της επιχειρηματικότητας στο Four Seasons!
To Fortune Greece επιβράβευσε τις εταιρείες που αναδείχθηκαν στη μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης στην Ελλάδα την Πέμπτη 22 Ιουλίου σε ένα exclusive event - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση στο FOUR SEASONS ASTIR PALACE ATHENS στη Βουλιαγμένη.

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου στο Four Seasons Astir Palace Hotel, το exclusive event του FORTUNE GREECE με αφορμή τη βράβευση των Πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. Ότι, «εάν είμαστε και παραμείνουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, έχουμε την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουμε.»

Ήταν μια βραδιά χαράς, αλλά κυρίως, επιβράβευσης για τις επιχειρήσεις που καινοτομούν και βελτιώνουν τις ζωές όλων μας, με όραμα, αλλά και δέσμευση για έναν βιώσιμο και πιο δίκαιο κόσμο.

Αφορμή για τη λαμπρή γιορτή της επιχειρηματικότητας, ήταν η μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη, που από το 2015 και κάθε χρόνο, πραγματοποιεί ο ηγέτης της επιχειρηματικής δημοσιογραφίας σε συνεργασία με την KPMG.  Το 2021,  περισσότερα από 1700 στελέχη της αγοράς από 387 εταιρείες με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 50 εκατ. ευρώ, συμμετείχαν στην έρευνα, ψήφισαν και ανέδειξαν τις Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις για το 2021. Είναι εταιρείες που παράγουν πλούτο, καινοτομούν, και στο επίκεντρο της επιχειρηματικής τους κουλτούρας βρίσκεται ο συμπεριληπτικός καπιταλισμός.

Φέτος η πανδημία βοήθησε να γίνει ακόμη πιο αισθητός ο τρόπος διασύνδεσης των κινδύνων και, κυρίως, ο καθοριστικός ρόλος των συνεργασιών για την αντιμετώπισή τους και την κοινωνική συνοχή.

Οι μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας υγείας, της κλιματικής αλλαγής, της άνισης κατανομής τροφίμων και νερού και της οικονομικής αβεβαιότητας ανέδειξαν τον κρίσιμο ρόλο των συνεργειών και των συμπράξεων μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, αλλά και μεταξύ των επιχειρήσεων, και γι’ αυτό φέτος έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση κορυφαίοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης μαζί με τους επιχειρηματικούς ηγέτες των εταιρειών που αναδείχτηκαν στην κορυφή, με θέμα τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Γύρω από τον άξονα αυτό, η θεματολογία της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένη σε πρόσωπα, εταιρείες, ιδέες και ευκαιρίες που είναι αξιοθαύμαστες, γιατί κάνουν τη διαφορά σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Το “παρών”, μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Χρήστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, η Πρόεδρος της ΕΕΔΕΓΕ, Σοφία Εφραίμογλου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, Αθηνά Χατζηπέτρου, η ιδρύτρια και CEO της People for Budiness, Ρεβέκκα Πιτσίκα, μαζί με τους επικεφαλής των 20 εταιρειών που βραβεύτηκαν

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το exclusive event και τα εντυπωσιακά εφέ της Artecnico που δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο εμβληματικό spot της Βουλιαγμένης.

– O Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ομιλία του για το ψηφιακό αποτύπωμα της χώρας.

– Χτίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον με «όχημα» την καινοτομία, την εκπαίδευση και τη ποιότητα προσφερόμενων αγαθών και υπηρεσιών. Συζητούν οι Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας , Nίκος ΔημάκοςPartner, Head of Consulting KPMG, Ζαχαρίας Ραγκούσης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Pfizer Hellas. Συντονίζει ο Απόστολος ΜαγγηριάδηςNews Anchor and Political Correspondent SKAI TV.

– Τι φέρνει η Ομάδα Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού και Έρευνας για το Μέλλον (Strategic Foresight), που σχεδιάζει την Ελλάδα του μέλλοντος; Ποιος είναι ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα  και των μεγάλων επιχειρήσεων; Συμμετέχουν οι Πασχάλης Αποστολίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, AbbVie Φαρμακευτική, Γιάννης Μαστρογεωργίου, Πρόεδρος Επιτροπής Foresight, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Ελλάδα & Κύπρος.  Συντονίζει ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief Fortune Greece.

– Πώς μπορούν οι ηγέτες να υιοθετήσουν μια νέα κουλτούρα συμπερίληψης, με διαφάνεια και εμπιστοσύνη για να προωθήσουν τις αλλαγές που επέρχονται; Συζητούν οι Σοφία Εφραίμογλου, Πρόεδρος ΕΕΔΕΓΕ, Αντιπρόεδρος ΙΜΕ, Έφη Κουτσουρέλη, Αντιπρόεδρος, Quest Group και η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Founder & CEO, People for Business. Συντονίζει η  Μαρία ΑκριβούSenior Editor Fortune Greece.

– Το μεγάλο στοίχημα του Ταμείου Ανάκαμψης, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα που στρέφεται στη βιώσιμη τραπεζική και μπαίνει στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Συμμετέχουν οι Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αναπληρωτής CEO Eurobank, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Aθηνά Χατζηπέτρου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Αναπτυξιακή Τράπεζα. Συντονίζει ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief Fortune Greece.

– Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος CHIPITA, Aντιπρόεδρος ΣΕΒ και ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ συζητούν με την Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager Fortune Greece για τον ρόλο της ηγεσίας και τον συμπεριληπτικό καπιταλισμό.

– Πρώτη των πρώτων και φέτος, η εταιρεία Παπαστράτος, που αναδείχτηκε στην πρώτη θέση των Πιο Αξιοθαύµαστων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Δείτε τη βράβευση των 20 Most Admired Companies.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis & Σπύρος Στεργίου.