«Ναυάγιο» για το The Marvels – Τα μικρότερα έσοδα πρεμιέρας στην ιστορία των ταινιών του MCU

«Ναυάγιο» για το The Marvels – Τα μικρότερα έσοδα πρεμιέρας στην ιστορία των ταινιών του MCU
P) Photo: AFP
Το sequel του «Captain Marvel» στο εναρκτήριο Σαββατοκύριακο προβολής σημείωσε πτώση 67% σε σχέση με την πρεμιέρα της ταινίας του 2019.

Με ένα αρνητικό ρεκόρ έγινε η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Marvel Cinematic Universe (MCU), του «The Marvels» με πρωταγωνίστρια την Μπρι Λάρσον.

Το sequel της ταινίας «Captain Marvel» του 2019 «έκοψε» μόνο 47 εκατ. δολάρια στο εναρκτήριο Σαββατοκύριακο προβολής στα σινεμά των ΗΠΑ, σε μια πτώση 67% σε σχέση με την πρεμιέρα της ταινίας του 2019, ανέφερε το BBC.

Πρόκειται για τα χαμηλότερα έσοδα στην ιστορία των 33 ταινιών του MCU.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αναλυτής Ντέιβιντ Γκρος υποστήριξε πως πρόκειται για «μια άνευ προηγουμένου κατάρρευση του box office της Marvel», προσθέτοντας ότι οι δεύτερες ταινίες υπερηρώων συνήθως ξεπερνούν σε απόδοση τις αρχικές και ότι το «The Marvels» έχει αρκετό δρόμο να διανύσει για να αποσβέσει το κόστος παραγωγής του ύψους 220 εκατ. δολαρίων.

Αλλά δεν είναι σαφές αν αυτό αντανακλά την κόπωση των υπερηρώων στον κινηματογράφο μετά από τόσα πολλά εξαιρετικά επιτυχημένα blockbusters.

Το «Guardians of the Galaxy Vol. 3», που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάιο, τα πήγε καλύτερα με 118 εκατ. δολάρια στο αμερικανικό box office για το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: