Νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά για την Curious IQ

Νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά για την Curious IQ
Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Curious IQ ξεκινά για τέταρτη χρονιά τα προγράμματα εκπαίδευσης σε Data Analytics.

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια 6 μήνες και απευθύνονται σε μαθητές από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού που δεν διαθέτουν τις σχετικές οικονομικές δυνατότητες.

Οι υποψήφιοι περνούν από μία διαδικασία συνεντεύξεων και εξετάσεων σε μαθηματικά και αγγλικά και εφόσον προκριθούν σπουδάζουν δωρεάν για 6 μήνες σε ένα πρόγραμμα Data Analytics. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας και προσφέρει στους αποφοίτους ισχυρές γνώσεις για την μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Η Μαρίζα Φωτίου, Ιδρύτρια της Curious IQ σημείωσε: «Η πρόσβαση στην αγορά εργασίας καθίσταται συνεχώς πιο δύσκολη, ειδικά για τις πιο ευάλωτες ομάδες. Επιπροσθέτως των δεξιοτήτων που παρέχουμε στην Curious IQ, έχουμε συνάψει συνεργασία και με την Manpower για τη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για την εισαγωγή των σπουδαστών μας στην αγορά εργασίας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες εδώ: info@curiousiq.org, https://www.curiousiq.org/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: