Νέα έκτακτη επιδείνωση του καιρού – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Νέα έκτακτη επιδείνωση του καιρού – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
¢óôáôïò êáé óÞìåñá ï êáéñüò óôçí ÁèÞíá ìå îáöíéêÝò ìðüñåò áëëÜ êáé çëéïöÜíåéá , ÐÝìðôç 11 Íïåìâñßïõ 2004 . Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα και από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις, καθώς και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα, από αργά το απόγευμα, στο Ιόνιο και προς το βράδυ στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία (κυρίως τα δυτικά τμήματα) και την Πελοπόννησο. Αύριο, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, έως και τις απογευματινές ώρες την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Στερεά και τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, ενώ από τις μεσημβρινές ώρες την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Πέμπτη (4/5) τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ωστόσο ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος, με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: